PMDG en Prepar3D V3

Langzaam maar zeker komt er steeds meer informatie over versie 3 van Prepar3D binnen. Zo heeft Robert Randazzo van PMDG een mededeling gedaan op het AVSIM forum met betrekking tot de compatibiliteit van de PMDG producten in P3D V3. Hieronder vind je kort samengevat het positieve nieuws van PMDG:

1.) Alle PMDG producten die reeds werken in V2.5 zullen ook werken in V3.0
Het goede nieuws is dat alle producten die reeds werken in V2.5 ook in V3.0 zonder problemen zullen werken. Op dit moment worden de nieuwe installers gereed gemaakt voor de release van versie 3. De verwachting is dat de nieuwe installers tegelijk met de release van P3D V3 uitgebracht zullen worden op 30 september 2015.

2.) VAS verbruik sterk verbeterd in V3.0
Het VAS verbruik is in versie 3 sterk verbeterd in vergelijking tot versie 2.5. De welbekende Out Of Mermory meldingen zullen bij normaal gebruik in de meeste gevallen verleden tijd zijn. PMDG omschrijft het zelf als: “Prepar3D v3 yielded far lower VAS volumes than we have ever seen, even when moving between very intense scenery areas” Wat voor ons als simmers uiteraard zeer goed nieuws is.

Het volledige bericht is te lezen op het AVSIM Forum.

Toggle Dark Mode