PMDG Update 27 mei

PMDG heeft op het forum wederom een update geplaatst over alle ontwikkelingen. De gehele post is hier te lezen. Hieronder een beknopte samenvatting.

PMDG 737NG3:
De PMDG 737NG3 wordt voorbereid om de testfase in te gaan. Op dit moment is de ontwikkeling nog niet voltooid, er wordt gekeken naar zaken uit de 777 en 747 die hier wellicht ook nog kunnen worden toegevoegd. Er zijn al heel veel zaken toegevoegd sinds de release van de NGX 8 jaar geleden. Een aantal zaken zijn verbeterde modellen voor de diverse systemen, verbeterde nauwkeurigheid in simulatie van de diverse systemen, autoflight en LNAV verbeteringen en een EFB.

PMDG Global Flight Operations:
Het plan is om een gefaseerde release te gaan doen, beginnend met een beperkt aantal gebruikers om te kijken hoe dit uitpakt. Meer informatie volgt zodra de eerste groep gebruikers toegang zullen krijgen. Dit gaat niet lang meer duren.

PMDG eCommerce Overhaul:
De afgelopen 6 maanden is er hard gewerkt aan het vervangen van het huidige eCommerce platform. De huidige versie dateert van 2004 en is dringend aan vervanging toe. PMDG hoopt het nieuwe systeem over enkele weken live te hebben.

Updates voor de 747 en 777:
Er wordt veel gevraagd naar updates voor de 747 en de 777. De bedoeling is dat er nieuwe updates komen voor de release van GFO. De 777 is hierin de meest complexe omdat de laatste update van juli vorig jaar is.