Scenic Routes Kefalonia International Airport aangekondigd

Ontwikkelaar Scenic Routes, wellicht bekend van hun prachtige Ljubljana Airport scenery, heeft haar volgende project aangekondigd op Discord: Kefalonia International Airport (LGKF). Ana Pollatou Airport, zoals het vliegveld officieël heet, is vernoemd naar de Griekse ritmisch gymnast die op 30 jarige leeftijd overleed in een auto ongeluk. In 1999 won ze, op 16 jarige leeftijd, al 3 medailles op het WK in Osaka en het jaar erna een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Sydney.

Het vliegveld van Kefalonia werd in 1971 geopend en de nieuwe startbaan en huidige terminal dateren van 1980. In december 2015 werd de luchthaven geprivatiseerd en hierna vonden er een groot aantal verbeteringen plaats. Waaronder een gloednieuwe terminal, en verbeteringen rondom het vliegveld. Er wordt voornamelijk in de zomer flink richting Kefalonia gevlogen. Vanuit Nederland vliegen zowel Transavia als TUI naar deze mooie Griekse bestemming.

Scenic Routes heeft gekozen voor Kefalonia omdat dit vliegveld nooit echt de aandacht heeft gekregen van de ontwikkelaars. De scenery zal onder andere de nieuwe terminal bevatten en een realistische ondergrond. Een geplande release is einde Q1 of begin Q2 van dit jaar. Bekijk alvast de screenshots hieronder.

 

 

Toggle Dark Mode