Supercarrier in aantocht

Vliegdekschip liefhebbers opgelet. Op 14 september komt de supercarrier mod van Miltechsimulations uit voor MSFS.

Eind 2021 verscheen het eerste vliegdekschip van Miltech. Maar deze mod is nu behoorlijk verbeterd en voorziet ook in meerdere schepen en bovendien te vinden op 12 verschillende wereldwijde locaties. De schepen zijn voorzien van geanimeerde crew, jetblaster schermen, liften etc. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van universele “arrestor” kabels en katapulten zodat bijna ieder vliegtuig (zowel basis als uitbreiding, zelfs vliegtuigen zonder “hook” ) er gebruik van kan maken. Een “in Sim Toolbar” maakt de bediening hiervan mogelijk. Ook zijn functionele Optische Land Systemen (follow “the Bal”) om het landen te verbeteren aanwezig.

De module gaat er van uit dat je de gratis TOPGUN uitbreiding geïnstalleerd hebt. Maar verder zijn er geen extra uitbreidingen nodig. Ook werkt de module nu op de Xbox.

Het is waarschijnlijk nog geen Supercarrier mod vergelijkbaar zoals die in DCS te koop is, maar boeiend klinkt het allemaal zeker. Op 14 september weten we meer. Dan wordt ook de prijs op de eigen site of op OrbxDirect zichtbaar.

Voorlopig moeten we het dus doen met deze info van Miltech. of met dit youtube filmpje van Overkill

Toggle Dark Mode