Terrainy Studios roadmap bekend

Traditioneel maken aan het begin van het nieuwe jaar diverse ontwikkelaars hun plannen bekend. Ook Terrainy Studios heeft op Facebook haar plannen voor het eerste en tweede kwartaal onthuld.

#1 Van’s RV-8
De ontwikkelaar trapt af met haar enige vliegtuig in de line-up, de Van’s RV-8. Het ontwikkelproces nadert haar einde en binnenkort komen er meer previews in de vorm van screenshots en video. Daarnaast wordt er nog tijd genomen om wat features toe te voegen en het flight model te toetsen met de Van’s RV-8 community.

#2 Speck-Fehraltorf LSZK
Na de ontwikkeling van Hausen Am Albis (LSZN), smaakte dit naar meer. Vandaar dat dit vliegveld met een grasbaan, gelegen ten zuiden van Zürich, aandacht krijgt. Er worden hier ook veel evenementen gehouden, met o.a. zweefvliegtuigen tot radiografisch bestuurbare toestellen. De omgeving leent zich perfect om te leren zweefvliegen of je skills hierin verder te verbeteren.

#3 Zakynthos LGZA
Ook Griekenland wordt niet vergeten en Zakynthos wordt de volgende virtuele bestemming van Terrainy Studios. Een mooi, groen eiland met mooie uitzichten een een uitdagende nadering. Daarnaast natuurlijk ook een populaire vakantiebestemming met vluchten vanuit heel Europa.

#4 Syros LGSO
Syros is een klein, pittoresk eiland ten zuiden van de Griekse hoofdstad Athene. Op dit eiland is ook een klein vliegveld aanwezig met de stad Ermoupoli in de nabijheid van de startbaan. Dit eiland moet het typische Griekse gevoel gaan weergeven.

Toggle Dark Mode