Veel nieuws over MSFS 2024 op de flightsim Expo in Houston Texas

Voor diegene die gisteravond tijd hadden en de Youtube stream hebben bekeken van bijna 4 uur is het natuurlijk oud nieuws. Maar als je vanaf 3:10 terugkijkt krijg je het belangrijkste Asobo/Microsoft nieuws. Je kunt natuurlijk ook alleen het MSFS gedeelte hier kijken.

Verrassing is dat volgende week vrijdag 29 juni City update 3 al uitkomt met als aandachtspunt natuurlijk Texas. De steden Abilene, Austin, Cedar park, San Antonio, Schertz, Temple en Waco worden omgezet in foto realistische omgeving. Kortom, samen met de laatste recente updates (Frankrijk en Avionics 2) en het (alleen deze week 24-30 juni 2023) gratis te downloaden vliegtuig weer veel te ontdekken de komende vakantie periode.

Ook van belang zijn de gegeven nadere details over MSFS 2024. Zo wordt deze in de 3d bomen voorzien van seizoenen, en worden bepaalde scenerie’s voorzien van 15 cm details. De overige wereld blijft steken >40 cm. Ondergronden worden hierbij voorzien van  tesselatied grond materialen, betere 3d bomen en verbeterde cliffs.

Het weer word sterk verbeterd door stormen, tornados en noorderlicht te emuleren

De fauna wordt verbeterd door ook dierkuddes te mixen. Wereldwijde schepen, live air traffic en weg verkeer wordt ook verbeterd, maar daar hebben we natuurlijk nu ook al uitstekend utility’s uitbreidingen voor zoals FSTL en de schip uitbreiding GAIST van Hendrik Nielsson.  Latinvfr misc global vehicle traffic verbeterd weliswaar de diversiteit van het wegverkeer, maar dat is het dan ook. Maar even afwachten wat Asobo hier voor ons in petto heeft.

Helaas werd er met geen woord gerept over wanneer deze nieuwe versie in 2024 uitkomt. Maar voorlopig wordt onze  vertrouwde MSFS nog gewoon iedere maand van nieuwe updates voorzien zo werd ons beloofd.

 

 

 

Toggle Dark Mode