World Update 16: Caribbean

Goed nieuws, world update 16 zit op schema en is dinsdag (waarschijnlijk in de namiddag) 30 januari 2024 te downloaden. De update voorziet in verbeterde DEM data van in ieder geval Cuba, Haiti, de Domincaanse Republiek en Puerto Rico,  104 POI en zeven vliegvelden. (eentje is MUCL op Cuba). Daarnaast worden er ook weer drie zogenaamde landing challenges, drie bush flights en enkele  ondekkings vluchten toegevoegd. De eerste foto’s van de POI zien er in ieder geval al mooi uit. Zie hier op facebook.

In verband met deze world update komt er ook weer een nieuw aan te schaffen “local legend” vliegtuig uit. We weten nog niet welk vliegtuig, maar er gaan geruchten dat dit een helikopter is. Edit: Het gerucht klopt het is de Bell47J ranger geworden. Klik hier hier voor een trailer.

Vergeet ook niet volgende week woensdag op het MSFS twitch kanaal naar de nieuwe developer livestream te kijken (31 januari 18:30 UTC tijd).  Er worden dan weer veel vragen beantwoord en een met een beetje geluk ook een doorkijkje naar de toekomst en wie weet ook over MSFS 2024.

Edit: Klik hier  voor de trailer van world update 16, waarin ook de handelskade in Willemstad op Curaçao en het Princess Juliana vliegveld op St. Maarten is opgenomen.

 

Toggle Dark Mode