2 keer te winnen! Serial voor het zojuist uitgekomen FSRealistic Pro voor MSFS!

Hoi allen, ik ben beta tester voor het aankomende FSRealistic Pro voor MSFS. Als dank heb ik van Yuval zelf twee extra serials gekregen welke bruikbaar zijn voor de huidige/aankomende Beta versie(s) alsmede het definitieve product. wil je kans maken op een serial, laat dan een leuk berichtje achter waarom jij behoefte hebt aan een fatsoenlijk camera programma binnen MSFS, de winnaar maak ik aankomende Zaterdag avond bekend. Succes allemaal! UPDATE: Inmiddels hier al te koop via simmarket voor 33.88 Euro, wil je het ergens anders kopen dan zul je nog 48 uur geduld moeten hebben.

 

”Pricing

 • FSRealistic Pro will be priced at 34.99$ but will be currently offered at an introductory price of 29.99$ for new customers.
 • We appreciate and value your support and therefore will offer all existing FSRealistic Core users an upgrade at a price of 5.99$.
 • In case of any issue with getting the discount, please consult with the store you bought the Core version from.
 • Upgrading now will entitle you to a free update in the future with no extra cost when the FSRealistic Pro version price will stable at 34.99$.

Timeline

 • FSRealistic Pro will be released to the stores by tomorrow, please note – it might take a couple of days before it will be available in the specific store you bought Core from.
 • FSRealistic Core will be removed from the stores, but we will continue to support it if any issues arise.

FSRealistic Pro Change Log 

 • All legacy vibrations effects were replaced with camera effects
 • VR support is official (camera movements, not UI window in VR)
 • Gravity effect has been added
 • Front tire touchdown effect has been added
 • Breathing effect has been added
 • Multiple sounds got repaired
 • Effects tweaks and bug fixes

We are excited to have you on board and want to thank you again for choosing us”. Yours,rkApps Team 

 

 

18 Reacties

 1. Dick schreef:

  Dat is goed nieuws!
  Ik ken het van XP en ik zou niet zonder kunnen, het brengt zoveel realisme in de sim.
  Een aanrader!

 2. wielxp schreef:

  Na Flightsimulator op de commodore 64, Amiga 1000,2000 en 4000 waarna toch maar een PC, was ik ook een van de “gelukkige” om al vanaf het begin (januari 2020 (betatester) MSFS uit te proberen. Nog steeds probeer ik ook de beta versies van de nieuwste updates. “Prutsen” met de software (en computers) vindt ik blijkbaar leuker dan het vliegen zelf 😉
  Hoewel ik ook erg nieuwsgierig ben naar de nieuwe AeroFlyFS (vooral vanwege de VR waar ik ook alweer 6 jaar mee aan het experimenteren ben..) en naast X-Plane 12 wil ik dus FSRealistic Pro ook wel eens gaan uitproberen. Ben overigens zo “druk” met “compjoeteren” dat ik nog steeds geen tijd heb gevonden om mijn homepage eens te vernieuwen, maar dat komt nog wel (eens). Bovendien ben ik nu ook de nieuwe Unreal engine 5 aan het uitproberen…. en heb ik ook alweer een tijdje de class-echo op mij bravo-throttle geïnstalleerd. Leuk extra computertje. Kortom kom maar op met dat nummer 😉

 3. Joop schreef:

  In FSX maakte ik er al gebruik van . Dit om de vlucht naderhand terug te kunnen zien en beoordelen. Bij het terugkijken was het ook mogelijk om van view te wisselen. Dus gevlogen met de cockpit view, maar terugkijken met de spot view. Analyse van de vlucht is dan mooi visueel mogelijk. Als FS helivlieger is dat mooi en tegelijk kan ik anderen beter instrueren hoe de heli te vliegen, en met name landen.

  • Joop schreef:

   Bij nadere bestudering van de tekst , denk ik dat ik het verkeerd heb begrepen. Wat hier straks mogelijk in is, is formidabel, maar ik tref er geen opname optie in. Dus opname via de Windows toepassing zal nog even de enige optie zijn.

 4. Loek schreef:

  Waarmee kijk je de vlucht terug Joop? Hoe doe je dat?

  • Joop schreef:

   In FSX kon je de vlucht opnemen met recording. En die kon ook weer afspelen. Dat was in P3D verdwenen

 5. Loek schreef:

  Dus nog niet mogelijk in Fs2020. Klopt toch?

  • Joop schreef:

   Klopt. Je kunt wel wat op scherm verschijnt opnemen met de Windows functie “Windows met G ” , maar die beelden blijven zo.

 6. Turambar schreef:

  Ik zou het zeer aangenaam vinden als ik in Fenix A320 de fixed camera’s zou kunnen onderbrengen onder é’n toets. Ik heb behoorlijk grote handen, maar de afstand Ctrl-7 (zowel links als rechts) levert af en toe kramp op en in sommige gevallen heb ik twee handen (heel onhandig!) nodig. Als iemand een oplossing heeft…

 7. Matthias schreef:

  Hoi allen!

  Goed nieuws, ik kan nog niks vrijgeven……………….behalve dat we werken aan een payware camera programma wat hetzelfde, en misschien wel meer gaat bieden als FSX / P3D waaronder dus Tower view, flyby view enz.

  Zodra ik mag, zal ik het hier als melden.

  Groet

  Matthias

  • Joop schreef:

   Goed nieuws Matthias !!

  • wielxp schreef:

   Voor Prepar3d (en FSX) heb ik ooit eens het programma Chaseplane gekocht. Tegenwoordig is dat via Orbx nog steeds te koop (maar dus niet voor MSFS). Deed/doet dat het zelfde als waar jullie nu mee bezig zijn? alhoewel ik me niet kon herinneren dat je daar ook een vlucht mee kon opnemen. Camera effecten en (view)instellingen waren echter wel heel handig met de bijv. de joystick buttons te wisselen en naar effect behoefte in te stellen….In MSFS zelf zit overigens toch ook een opname tool. Maar benieuwd waar jullie dan mee komen.

 8. Loek schreef:

  Mooi zo

 9. Matthias schreef:

  Dank jullie wel Joop en Loek! 🙂

 10. RC schreef:

  Pro is out. En net gedownload tegen een gereduceerde prijs.

 11. Matthias schreef:

  Dank je wel RC, ga het artikel gelijk aanpassen! 🙂

 12. Richard schreef:

  Ik dacht dat het puur een opnameprogje was, dus dacht…laat maar… Maar als ik het goed begrijp past het ook effecten aan/toe, en deze zijn zeer merkbaar in vr?
  Ja, dan wil ik deze ook wel 🙂

 13. Matthias schreef:

  Inderdaad Richard, dit programma maakt de gehele sim een nieuwe beleving op zich 🙂