Aeroplane Heaven Concorde Cockpit Renders

Eerlijk is eerlijk, de ene ontwikkelaar is gewoon orgineler dan de andere als het gaat om de keuze van hun producten. Aeroplane Heaven heeft toch wel een speciaal plekje in het hart van vele flightsimmers. En de afgelopen weken hebben ze er vast en zeker heel veel harten bij veroverd toen ze aangaven aan de prachtige Aérospatiale/BAC Concorde te werken voor Prepar3D en het nog uit te komen ”Microsoft Flight Simulator. Leuk feitje, wist u dat de Callsign ”Speedbird” slaat op alle Britisch Airways toestellen en dus niet alleen sloeg op de Concorde? Hierboven, en onder ziet u de de laatste renders. O ja! Vergeet vooral de onderstaande video van Britisch Airways niet te bekijken genaamd ”To Fly To Serve” met het prachtige nummer ”The Aviators” van  Helen Jane Long.

 

6 Reacties

 1. Avatar Arthur schreef:

  Hopelijk gaan de systemen net zover als Concorde-X van Fs-Labs.

 2. Avatar Matthias schreef:

  Hoi Arthur,

  Wat ik heb begrepen willen ze nog dieper gaan, nu alles 64 bits is zijn de mogelijkheden hiervoor natuurlijk ook beter naar wat ik heb begrepen op hun forum.

  M.v.g.

  Matthias

 3. Avatar Arthur schreef:

  Dat zou mooi zijn maar dan zullen ze ook een goede tutorial moeten schrijven en een virtuele technische piloot. Anders wordt het echt een te moeilijk toestel…

 4. Avatar Matthias schreef:

  Hopelijk beseffen hun dit ook, maar ik ga ervanuit dat ze dit wel snappen. Ze geven aan dat dit een addon gaat worden zoals ze nog nooit eerder gedaan hebben. Hopelijk maken ze het waar. Ikzelf heb er wel vertrouwen in.

 5. Avatar Arthur schreef:

  Nou, dat zou erg gaaf zijn. Op de website van fslabs is nogal wat verontwaardiging dat, ondanks eerdere beloften, er geen opvolger komt. Maar dat heeft misschien ook wel te maken met een te kleine markt voor dat toestel.

 6. Matthias Matthias schreef:

  Inderdaad is de markt klein geweest, wel denk ik dat hier echt heel veel verschil in gaat komen zodra hun MS “Flightsimulator” versie uitkomt. De combi van een goede Concorde add-on en de prachtige graphics van o.a. de lucht en verschillende type bewolking binnen deze sim zullen heel wat mensen over de streep trekken verwacht ik. Mij in ieder geval wel