Aerosoft Simple Traffic verschijnt op 15 november

Mathijs Kok van Aerosoft heeft in een forumpost laten weten dat op 15 november Simple Traffic zal worden uitgebracht. Dit product, verkrijgbaar voor ca. €15, richt zich op het toevoegen van real world liveries in Microsoft Flight Simulator.

Er zullen dan ook geen nieuwe modellen worden toegevoegd, alleen liveries op de bestaande AI toestellen (zoals de A330 lookalike en de A380 lookalike)…

Simple Traffic kan zowel on-line als off-line worden gebruikt, en na de release zullen ook steeds meer liveries worden toegevoegd. Hiermee zie je dan in ieder geval de juiste kleuren op het vliegveld, zoals KLM en Transavia in Amsterdam en Iberia in Madrid.

Bekijk ook de trailer hieronder:

 

 

4 Reacties

 1. Bram schreef:

  Wauw, dat hebben ze sneller voor elkaar gekregen dan ik verwachtte…
  Ik hoor nog een wijze raad van iemand, ik weet niet meer wie: “Niet te snel denken dat het niet gaat… ” 😉

 2. Bram schreef:

  En okay, het heet niet voor niets Simple Traffic, maar toch hoop ik dat ze de manier van landen nog even iets bijschaven (zie link demo video vanaf dit moment: https://youtu.be/7MNwt9kErGo?t=195)

 3. Erik schreef:

  Hi Bram, Simple Traffic leunt geheel op de standaard AI modellen van MSFS, daar zal dus niets aan veranderen… Als een Sim Update de AI om zeep zou helpen werkt Simple Traffic ook niet meer. Je moet het echt zien als extra liveries en voor de vliegers die liever met off-line AI vliegen zitten er ook schedules van de verschillende maatschappijen.

 4. Bram Stikkel schreef:

  Okay, thanks for de info, Erik.
  Ik doelde overigens meer op de manier van landen. Het toestel zweeft boven de baan en ploft dan ineens op de baan. Ach, we zien wel, het is niet belangrijk. En wel heel leuk dat het toch uitkomt.

Toggle Dark Mode