BREDOK3D BOEING 737 MAX MSFS uitgekomen

Totaal uit het niets heeft ontwikkelaar BREDOK3D de Boeing 737 MAX voor MSFS uitgegeven via Simmarket. Verwacht natuurlijk geen PMDG kwaliteit. Sommige leden op de MSFS zijn dan ook niet mals met hun (voor)oordelen. Toch is de prijs absoluut niet verkeerd. Voor 22.99 Euro vlieg je toch maar een 737 Max. Overigens is het dezelfde ontwikkelaar als de Eurofighter Typhoon. Hiervan waren op het begin de eerste “reviews” ook negatief maar na verschillende patches zijn deze steeds positiever aan het worden. En daar weet deze ontwikkelaar wel raad mee, luisteren naar feedback en dit meenemen in zijn patches. Kortom, wat ons betreft is het een leuke start voor een 737 serie add-ons, en je steunt er ook nog eens een jonge ontwikkelaar mee. Nooit verkeerd toch! Update: De ontwikkelaar komt binnenkort met de eerste update die o.a. een volledige 737 MAX soundpack bevat. Netjes!

5 Reacties

 1. Richard schreef:

  Wat een slechte presentatie… Toestel heeft ongetwijfeld potentie, maar komt er hier totaal niet uit.

 2. RC schreef:

  Iemand al ervaringen met dit toestel ??

 3. Matthias schreef:

  Hoi RC,

  Ikzelf heb deze in mijn bezit. En voor de prijs kan ik zeggen dat het ondanks de ”vele” negatieve reacties van met name ”niet bezitters” het een erg leuk toestel is. Ook zijn er al aardig wat liveries gratis te downloaden waaronder KLM, GOL Airlines, Ryanair en zelfs Easyjet. Deze bekende low budget maatschappij vloog in hun eerste bestaan jaren met 737-200’s, 300,s en zelfs de 700 versie. Niet minder dan 84 stuks hebben ze gebruikt uit de 737 familie. Maar om terug te komen op de add-on, ikzelf ben er absoluut blij mee. Het is zeker een leuke start om alvast het ”737 gevoel” te ervaren binnen MSFS. Er moet nog wel wat aan gebeuren, maar de maker heeft al aangegeven binnenkort met de eerste update(s) te komen. O.a. een echt 737 MAX soundpack, mooiere cockpit en externe textures enz enz staan op de ”to do list”. Wat betreft de systemen, ook nu al zijn ze helemaal niet zo slecht. Verwacht natuurlijk (nooit?) de PMDG kwaliteit, maar zoals ik al zei ”het begin is er”. Hopelijk heb je hier wat aan. M.v.g. Matthias

 4. RC schreef:

  Bedankt Matthias voor je reactie. Ik had de vinger aan de vliegpols en er zal ongetwijfeld een berichtje komen als de update er is.

 5. Matthias schreef:

  Heel graag gedaan RC!

  Fijne avond!

Toggle Dark Mode