DCS: F-16C Viper Early Access Release beschikbaar

Eagle Dynamics heeft de F-16C als Early Access versie uitgebracht. Dit betekend dat je in feite mee doet in het uitgebreid testen van de F-16C in DCS. Op die manier kunnen de laatste foutjes die bij het beta testen niet zijn gevonden, er alsnog uitgehaald worden. Dit doordat er een veel groter aantal mensen de F-16 gebruiken. Als dank voor je bijdrage in dit testen, ontvang je korting op de aanschafprijs. Aan het einde van de Early Access periode krijg je uiteraard de volwaardige versie.
Meer weten over de F-16C voor DCS? Kijk hier voor een flink aantal video’s.  Klik hier voor meer informatie over de Early Access release.

3 Reacties

 1. Avatar Matthias schreef:

  Hoi,

  De korting is al verlopen. De korting was vanaf het pre-order moment tot en met het moment dat de “ Early Access“ versie uitkwam (3 oktober). Dit houdt dus in dat u alleen korting krijgt vanwege “het bestellen voordat de module daadwerkelijk te downloaden en te gebruiken is”. Besteld u na het uitkomen van deze “Early Access“ versie betaald u dus het volle bedrag ook al is de module nog in ontwikkeling.

 2. Tino Broekstra Tino Broekstra schreef:

  Bedankt voor de aanvulling/correctie Matthias. Dat was me even ontgaan :S
  Tino

 3. Avatar Matthias schreef:

  Heel graag gedaan Tino! Kan gebeuren. Zijn we ”collega’s” voor 😉