4 Reacties

 1. Bram Stikkel schreef:

  Ik heb deze ook geïnstalleerd staan. Het is wel flink zoeken, hoor. Op enorme bergen, zijn het piepkleine gebouwtjes en gondeltjes. Maar gaaf is het inderdaad!

 2. Joop schreef:

  Ik heb ooit het geluk gehad om 2x Bryce Canyon te mogen bezoeken. Die kwam tot MSFS toe nooit in FSX of P3D goed uit de verf. Maar na de komst van de freeware addon van Bryce Canyon kan ik eindelijk ook in mijn FS genieten van dit prachtige landschap. Voor mij is dit tot nu toe de fraaiste freeware addon voor MSFS. Joop

 3. Bram Stikkel schreef:

  O gaaf. Dank je wel voor het ons erop wijzen, Joop!
  Voor het gemak hier de link ernaar maar even erbij geplakt.
  https://flightsim.to/file/1781/bryce-canyon-national-park-utah

 4. Matthias schreef:

  Inderdaad Joop en Bram, dank voor deze tip, prachtig! 🙂

Toggle Dark Mode