Dune expansie te downloaden

Het heeft even geduurd maar het is zover. De Dune expansie is te downloaden.

Na aanschaf (free) op marktplace kunnen we de expansie downloaden in de content manager. Die is ong 4,5 Gb groot en dat duurt dus wel even met de trage download snelheden van de microsoft servers van tegenwoordig (Veel meer dan 2-20Mbits/s halen we hier niet).

Zowel op de Xbox als op de PC kunnen we ons nu dus verdiepen in de wereld van Arrakis (part 2). Benieuwd hoe die libbelle nu echt vliegt…..

Meer info hier.  De preview video is hier te bewonderen. Nu nog de film 😉

 

3 Reacties

 1. Fred schreef:

  Sjezus wat heeft dit nu nog met serieuze flightsim te maken? Absurd gewoon.

  • WielXP schreef:

   Inderdaad helemaal niets, maar leuk is het wel om op volle snelheid door de ravijnen te vliegen en andere missies te doen. Je hoeft deze uitbreiding overigens NIET te downloaden. Dat is vrije keuze.
   Overigens is er in het begin van de msfs tijd ook al een game expansie verschenen. nml. de Halo Pelican. Het verkort misschien ook de wachttijd op de block 2 uitbreiding van de Fenix 320, maar dat is een heel ander verhaal 😉

 2. Jeremy schreef:

  Je hoeft deze expansion niet te downloaden. Het is eigenlijk gewoon een mini-game in MSFS. Ik heb er ook niet zoveel mee (al is dat vliegen tussen die kliffen door wel leuk hoor!), maar door dit soort dingen aan te bieden bereik je wel weer een nieuwe groep met wellicht toekomstige ‘serieuze’ flightsimmers.

  Dankzij die nieuwe aanwas zijn er nu wel weer tal van ontwikkelaars die het interessant vinden om nieuwe hardware en software uit te brengen. Dat was echt niet gebeurd als xplane en prepar3d op de oude manier waren blijven doorontwikkelen.

Toggle Dark Mode