EC-135 on final for Aerofly FS 2

Ze zal een deze dagen landen, de EC-135 helikopter die bij de aankomende grote update voor Aerofly FS 2 zit. Helemaal gratis. Zojuist hebben we toestemming gekregen om de eerste livery’s te tonen. Ikzelf (Matthias) heb IPACS zojuist foto’s van de Nederlandse Lifeliner 3 gestuurd. Hopelijk kunnen ze deze in de toekomst toevoegen als livery. Ze lijken er open voor te staan. Fingers crossed!

 

 

 

 

 

 

2 Reacties

  1. Joris schreef:

    AF2 is in mijn ogen een beetje vergane glorie. Ze kwamen zo sterk op maar door de dramatisch lange ontwikkeltijd duurde het jaren om iets neer te zetten wat ook nog maar voor de helft af is. De 3th party developers krijgen dit ook door en brengen nauwelijks tot geen content nog uit voor deze Sim. Ik ben bang dat MFS2020 de nekslag gaat worden voor AF2.

  2. Matthias schreef:

    Ik begrijp je zeker, maar vergeet niet ”bij welke sim krijg je zo nu en dan zulke mooie gratis add-ons?” Zoals de Dash-8 Q400 en de aankomende EC-135. Daarnaast is er heel veel gratis photo real scenery te vinden van gebruikers. Ikzelf zal zeker gebruik van deze sim blijven maken ondanks de nieuwe Flightsimulator. M.v.g. Matthias

Toggle Dark Mode