EZDOK Prepar3D V3 update uitgekomen!

Geheel onverwachts heeft EZCA vandaag een update uitgebracht voor het programma Ezdok. Deze versie ondersteunt nu officieel Prepar3D V3. De update met versienummer 1.18.7 is zojuist beschikbaar gesteld als download via de Flight1 support forums. Je kunt deze update ook direct hier downloaden. Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar jullie ervaringen met deze update! Laat reactie achter en deel je ervaringen op FsVisions.

1 Reactie

 1. Sander De Prycker schreef:

  Nieuwe update werkt helemaal niet,

  Heb EZDOK reeds 5 keer opnieuw geinstalleerd en verschillende methoden geprobeerd maar niets werkt. Ik blijf dezelfde error krijgen op startup van Prepar3d “EZDOK application can not run, run configure.exe first” terwijl ik configure.exe al verschillende keren heb uitgevoed. Als ik configure.exe uitvoer krijg ik echter mijn prepar3d path niet te zien wat me raar lijkt.

  Heb nu support gecontacteerd.

  grtz,
  Sander

Toggle Dark Mode