Fenix airbus V2 bijna klaar

Goed nieuws op de Discord server van Fenix gisteravond (4 augustus 2023). De lang verwachte update naar versie 2 van deze mooie airbus 320 is eindelijk (gedeeltelijk) klaar en zal zeer binnenkort te downloaden zijn (wellicht al volgende week?).

In ieder geval komen er de komende dagen nieuwe screenshots van de updates online.

In het eerste te downloaden gedeelte (block1) is de verbeterde Fly by wire v2, de nieuwe FMv2 en enkele verbeterde displays(met nieuwe snellere render methode) voorzien. Waarmee dan het grootste nadeel van deze fenix machine, nml. behoorlijk wat FPS verlies, verminderd zal worden. De benchmark screenshots op deze pagina geven een behoorlijke verbetering te zien.

Daarna komt dan ergens eind september de tweede update (block2) die moet voorzien in een nieuw visueel model samen met versie 2 van de EFB en de overige (ver)betere displays en tenslotte ook nog de IAE engines.

Eind dit jaar komt dan een apart aan te schaffen aanvullend model 319 en 321 (kosten 40 pond). De basis versie kost nu overigens 50 pond. Wil je niet zo veel geld uitgeven dan is en blijft de gratis FlyByWire Airbus natuurlijk ook een mooi alternatief.

Voor het volledige bericht zie de site van fenix hier.

2 Reacties

  1. Sober schreef:

    De uitbreiding bevat zowel de a319 en a321 samen, voor een prijs van 40pond, dus niet per stuk.

Toggle Dark Mode