FlightSimExpo 2021 uitgesteld tot September

Het was helaas, maar begrijpelijk te verwachten. FlightSimExpo 2021 is uitgesteld tot en met september dit jaar. Is er overigens iemand van jullie ooit geweest? We zijn benieuwd naar jullie reacties. Dank alvast! Fijn weekend!

 

4 Reacties

 1. Loek schreef:

  Als ons fs weekend maar doorgaat!!

 2. Matthias schreef:

  Goed geantwoord! Maar ik zie het nu nog somber in 🙁

 3. Loek schreef:

  Was november toch? Dan zijn de vaccinaties gezet. Maar als de beurs dan niet gaat lukken dan hebben we allemaal een gigantisch probleem. Nieuwe variant, onlusten, economie?? Lijkt vreemd, maar zo wil ik al 2 jaar naar Parijs gaan. Het begon met stakingen en onlusten, trein wist niet eens tot waar gereden kon worden, daarna corona en lockdowns en nu een rommeltje met vaccineren. Dus als daar een gevaarlijker variant bijkomt??

 4. Tino schreef:

  Ik ben ooit begonnen bij IFC (International Flightsim Convention), welke in Blackpool, Birmingham en Denver werd gehouden.Verschil tussen FSWeekend en dit soort bijeenkomsten is dat er bij het FSWeekend meeer aandacht voor de gebruikers van de diverse sims zijn, en IFC en FSExpo meer op de commerciële standhouders wordt gemikt. FSExpo en IFC kun je meer als beurs zien, vele producenten laten hun (nieuwe) producten zien. De nadruk ligt daarbij minder op de diverse gebruikersgroepen ed.
  Beide hebben wel wat vind ik.

Toggle Dark Mode