FlyByWire A320nx v0.7.1 uitgebracht

De ontwikkelaars van de FlyByWire A320nx hebben een nieuwe stabiele versie uitgebracht van de A320neo met versienummer 0.7.1. De update zorgt ervoor dat de A320nx compatibel is met Sim Update 6, daarnaast zijn er nog een paar kleine verbeteringen doorgevoerd. Bekijk het changelog hieronder. Je kunt de A320nx eenvoudig installeren en bijwerken met de installer.

 

Changelog:

 • Sim Update 6 Compatibility
 • Improved custom autopilot performance under different conditions
 • Corrected fuel burn when simulation rate other than 1x is used
 • Various adjustments to indications / items on A32NX displays

3 Reacties

 1. Loek schreef:

  De vorige kon je downloaden vanuit de marketplace. Na een tijdje deed ie het niet meer. Uninstallen werkte niet goed. Hij bleef zichtbaar in je systeem en is dus een stukje vervuiling. Wat gaat er met deze versie en installer wel niet allemaal gebeuren??? Lijkt mij linke soep.

  • Erik schreef:

   Hoi Loek, de A320nx is teruggehaald uit de Marketplace omdat het bijwerken door Microsoft te lang duurde en ook vanwege rechten…

   De installer is zeker geen linke soep; hij maakt alleen een mapje aan met de A320nx in je Community map. Hierna houdt hij de A320nx voor je up-to-date. Bijkomend voordeel is dat je ook de DEV versie (ontwikkelversie met vele mooie nieuwe features) en de Experimental versie (grote features, maar buggy) kunt proberen.

 2. Loek schreef:

  Als die in z’n geheel in Community komt is het ok. De vorige versie deed dat niet overigens.

Toggle Dark Mode