FlyTampa Amsterdam v2 on final!

Middels een kort bericht op Facebook heeft FlyTampa laten weten dat v2 van Amsterdam nagenoeg gereed is. Eerst zal de versie voor Prepar3D verschijnen, hierna volgt de versie voor Microsoft Flight Simulator. Bekijk hieronder een afbeelding van de wijzigingen in deze gloednieuwe versie.

3 Reacties

 1. Lander schreef:

  Als rasechte BeNeLuxer moet deze toch zeker in de collectie komen!
  Zo een prachtige versie.
  Nu nog wachten op de EBBR van de Jo wat trouwens (niet verkeerd nemen) mij DE beste addon zal zijn qua luchthavens.
  Ik zie het al voor mij, elke dag EHAM-EBBR-EHAM-EBBR-EHAM….

 2. Wim schreef:

  Top bericht EHAM, Eebr hoeft niet

 3. Erik schreef:

  EHAM en EBBR zijn 2 velden waar ik zelf ook naar uitkijk. Vooralsnog doe ik vanuit Nederland veel vluchten vanuit EHRD (standaard), EHEH (flightsim.to), EHLE (flightsim.to) en EHGG (flightsim.to)…

Toggle Dark Mode