Freeware en Payware nieuws, hoe zit het precies bij FsVisions

Afgelopen week kreeg ik een mail waarin een bezoeker van de site vroeg wat het beleid was mbt het posten van freeware nieuws. Daar kan ik kort over zijn: Er is geen verschil in freeware of payware nieuwsberichten. Dat er minder freeware nieuws gepost wordt heeft te maken met tijd. De meeste commerciële makers steken ook nog wat tijd in het zenden van een persbericht. Dat is voor als redactie gemakkelijk, we hoeven dan niet het www af te zoeken naar nieuws. Freeware makers doen dat vaak niet. Dat nieuws moeten we zelf vaak vinden. Aangezien we als redactie dit allemaal in onzne vrijetijd doen, gaan we voor het gemak. Dat zie je dan dus terug in het nieuws: veel commercieel nieuws.
Tips over nieuws komen ook wel binnen, maar niet altijd wordt daar wat mee gedaan, waar diverse redenen voor kunnen zijn. Een van de redenen is dat tips niet bij alle redactieleden binnen komen. Momenteel heb ik het zelf heel erg druk met werk, als ik het woorden zorgmedewerker en Covid noem, zal dat voldoende zijn denk ik. Wanneer ik dan vrij ben ga ik wat nieuwsvoorziening ook voor het gemak, en eerlijk is eerlijk, ik check dan niet altijd mijn mail. Misschien niet handig, maar naast werk en FsVisions heb ik ook nog een leven met mijn gezin. Na een dag Covid, merk ik hoe belangrijk het gezin dan is. Sorry voor de tipgevers, we waarderen hun inbreng echt wel. Blijf dan ook gerust sturen. Ik zal kijken of het zo geregeld kan worden dat alle redactieleden de tips krijgen. Zo lopen we minder kans dat er een tip is die wel interessant is, maar gemist wordt.
Tot zover over het beleid freeware vs payware nieuws.
Uiteraard mag je me altijd mailen wanneer er nog vragen zijn.

1 Reactie

  1. Bram Stikkel schreef:

    Goed stukje, praktische uitleg! Dank jullie wel. Ook degenen die de vragen gesteld hebben, bedankt. Nu is het helder!

Toggle Dark Mode