FsVisions jubileum: een prachtige maand met veel winnaars

Inmiddels zijn we aangeland in juni, tijd om nog even kort terug te kijken op de jubileummaand mei. In mei bestond FsVisions in zijn huidige vorm en onder de naam FsVisions, 10 jaar. Daarvoor was de site ondermeer onder de naam IFCNederland al actief.

Om het 10 jarige jubileum te vieren hadden we van vele sponsoren een aantal producten gekregen, die we konden verloten onder de mensen die zich registreerden. Alle prijzen zijn inmiddels bij de gelukkige winnaars aangekomen (voor zover we weten), en wij willen iedereen dan ook nogmaals van harte feliciteren met hun gewonnen prijs.

Graag willen wij alle sponsoren heel hartelijk bedanken voor hun bijdrages. Als laatste willen wij jullie als bezoekers heel hartelijk bedanken voor jullie trouwe bezoeken, tips, op- en aanmerkingen. Uiteraard ook voor het deelnemen aan de verloting.

Wij bij FsVisions hebben de intentie om door te gaan op de ingeslagen weg, en we hopen jullie ook de komende 10 jaar te mogen begroeten op deze site.

1 Reactie

  1. Avatar Marc schreef:

    Voor mij blijft het flightsimmen vooral een activiteit om eens lekker in te duiken tijdens de wintermaanden, maar ik waardeer jullie werk en jullie site al jaren. Ga door team!