6 Reacties

 1. Avatar Loek schreef:

  Echt, echt jammer. En dan wel in 2021? Denk het niet. Beter was geweest ermee om te gaan. Uren reservering, goede ventilatie, looproute … anderen kunnen dat wel (musea)

  • Avatar Jeremy schreef:

   Ik denk dat je ook prima het museum kan bezoeken. Kijken kan prima.
   Maar denk dat fsweekend zo leuk is omdat je elkaar kan ontmoeten, elkaar een hand kan geven, dingen uit kan proberen, of iemand zelf eens een stukje kan laten vliegen.

   Ik las op simflight al iemand die opteerde voor een virtueel evenement. Ik ben voor!
   Wat als we nu eens de knappe koppen van de clubs bij elkaar roepen om eens iets te vertellen? Leerzaam en leuke reclame voor onze hobby. Ik denk dat we er een leuke dag mee kunnen vullen 🙂

 2. Avatar Loek schreef:

  “zo leuk is omdat je elkaar kan ontmoeten” in de oude setting is voorlopig (1, 2, 5 jaar?) geschiedenis. Nieuw denken dat wil ik opteren en dus niet triest vasthouden en dus alles cancelen. Ieder heeft zijn verantwoording ook zij.

  Virtuele oplossing zou ik zeker naar op zoek gaan.

 3. Avatar Matthijs schreef:

  Een jaartje overslaan kan geen kwaad, viel mij de laatste jaren op dat er weinig vernieuwing doorgevoerd was en men wel heel erg bleef vasthouden aan de oude vertrouwde setting. Laat ze zeker naar een virtueel evenement kijken met presentaties van verschillende organisaties/leveranciers. Voorbeelden genoeg dat dit ook prima blijkt te werken in de huidige tijd. 😉

 4. Avatar Jeremy schreef:

  Ik heb hier met Frans (FSWeekend) inmiddels contact over gehad.
  We gaan na of er voldoende animo is binnen de clubs, en of leveranciers bereid zijn om hier tijd in te investeren.

  Persoonlijk vind ik het een leuk idee en zie ik ook mogelijkheden om een virtueel evenement te organiseren.
  Ben uiteraard wel benieuwd naar jullie input. Waar zijn jullie naar op zoek in een virtueel evenement. Is dat de presentatie van nieuwe producten (software of hardware), is dat uitleg over het vliegen zelf, tutorials, vraag en antwoord sessies? Iets anders?

  Sorry @moderators dat ik hiervoor jullie platform gebruik, maar ben op zoek naar of we deze dag willen organiseren en hoe we deze dag dan kunnen invullen.

 5. Avatar Loek schreef:

  Fijn Jeremy dat je zo positief reageert. Wil graag onder de aandacht brengen dat dit jaar een bijzonder FS jaar is. En wel de start van een nieuw FS platform. Met haar 64 bit en FS community (w.o. Vatsim en Ivao) een prachtig begin voor een scala aan nieuwe mogelijkheden. Niet voor niets dat er al 350 add on makers zich bij MS hebben aangemeld.
  De corona toestand blijft nog 1, 2, 5, of misschien wel 10 jaar.
  Het FS Weekend is een jaarlijkse uitwisseling van kennis en kunne in een sociaal context. Erg belangrijk. En ik vind dat je zou moeten zoeken naar een combi van het weekend en virtueel iets. Bijvoorbeeld reservering met tijdslot voor Museum Lelystad plus een mooi programma via internet.
  Hiermee doe je ook ervaring op met de nieuwe situatie. Dit laatste is misschien wel het belangrijkste. Ik verwacht niet dat volgend jaar het op de oude manier wel zou kunnen.