Geen FSWeekend in 2021

Voor iedere weldenkende zal het niet als een verrassing komen, maar het FSWeekend gaat ook dit jaar niet door. Net als in 2020 is ook dit jaar Covid en alles wat er mee samenhangt, de reden dat besloten is het evenement met vele duizenden bezoekers niet door te laten gaan. Er wordt over een mogelijk alternatief in het oorjaar van 2022 gesproken, of dit daadwerkelijk vorm gaat krijgen is nog niet bekend. Vooralsnog is de cancel voor 2021 wel zeker.

3 Reacties

 1. Wim schreef:

  Met een reserveringsprocedure en wandelrichting had het m.i. best gekund. Leven gaat verder dus …

  • Tino Broekstra schreef:

   Het zal niet alleen in looprichting en reserveringsprocedures zitten. Ik neem aan dat de voorbereidingen ver voor de daadwerkelijke dagen starten. In die tijd was er veel onzekerheid over wat wel en niet toegestaan zou worden. Op een gegeven moment moet er een besluit worden genomen, en als dan niet zeker is wat wel en niet mag, is het wijs om geen risico te nemen. Voor zover ik weet is de organisatie op basis van vrijwilligheid. Je neemt dan geen onnodige risico’s. Ik snap het besluit wel, hoe vervelend ook.

 2. Wim schreef:

  Natuurlijk begrijp ik het. Maar er is iets anders. Corona gaat nooit weg, iets organiseren dient op kwaliteit te zijn, dezelfde bij vrijwilligers als bij professionals, momenten van met elkaar onze hobby beleven zijn kostbaar. Ze hadden meer dan voldoende tijd, dus had ik alles op alles gezet om het juist in november door te laten gaan. Is ook een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maar ok maart kan ook

Toggle Dark Mode