Genoeg Interesse?

Beste bezoekers van onze site, vanmorgen hebben we een gezellig gesprek gehad met een medewerker van een bekende Hard, en Software leverancier. Er kwam o.a. te sprake of het leuk is om een dag te organiseren waarin we allemaal onder het genot van een hapje en drankje allen samen komen om alles te bespreken en natuurlijk te bekijken op het gebied van het flightsimmen. Wij en ……. staan hier wel voor open om hierin samen te werken. Vanzelfsprekend zal deze dag pas zijn als het Corona virus echt achter de rug is en geen bedreiging meer vormt voor ons allen. houdt er dus rekening mee dat het nog een tijd kan duren. En nu onze vraag aan jullie allemaal. Voordat wij er serieus werk van gaan maken achter de schermen willen we graag van jullie weten of jullie hier wel vleugels, ahum oren naar hebben. We zien jullie reacties graag tegemoet. En om het helemaal gemakelijk te maken is alleen je naam achter laten als reactie voldoende om meegeteld te worden, maar natuurlijk is een persoonlijke reactie onze voorkeur, wel zo gezellig! Geen zorgen overigens, meegeteld worden verplicht u tot niks ๐Ÿ˜‰

 

15 Reacties

 1. Arthur schreef:

  Wat een leuk idee. Ik sta er helemaal open voor en op die manier wordt het simmen een stuk minder anoniem ๐Ÿ™‚
  Vaak zijn dit soort bijeenkomsten erg leerzaam en doe je ideeen op om je hobby verder uit te breiden of te perfectioneren.

  Tel mij maar mee ๐Ÿ˜‰

 2. Stefan Postema schreef:

  Lijkt me erg leuk om bij aanwezig te zijn! Ik ga ieder jaar naar het FSWeekend om met medesimmers te praten en eens de gezichten achter de de sim te zien. Ook leuk en leerzaam om gedachten en ervaringen uit te wisselen.
  Ik ben er graag bij!!!

 3. C. schreef:

  Count me in!

 4. wielxp schreef:

  altijd leuk

 5. Matthias schreef:

  Hoi eerste groepje,

  Dank jullie wel voor jullie spontane reacties!

  M.v.g.

  matthias

 6. patrick schreef:

  Zeker er goed idee! Nooit verkeerd om eens ervaringen te delen

 7. Erik schreef:

  Lijkt mij ook een heel goed plan!

 8. Joop schreef:

  Prima idee

 9. Pascal Weeda schreef:

  Erg leuk idee Matthias!
  Ik vond het msi event bijv erg interessant ondanks de lage opkomst.

  Ben erg benieuwd.

  Gr Pascal

 10. Jacob schreef:

  Uitstekend idee, dus ik doe mee!

 11. Matthias schreef:

  Beste allemaal,

  Wat ons betreft zijn er inmiddels sowieso genoeg aanmeldingen al om een gezellig dagje te organiseren, vanzelfsprekend mogen er altijd meer aanmeldingen bijkomen. Zoals ik al aangaf is het op dit moment nog niet mogelijk om een datum of locatie te plannen i.v.m. de huidige beperkingen. Blijf je vooral aanmelden indien je dit nog niet gedaan hebt.
  Ik zal jullie vanzelfsprekend up to date houden zodra dit van toepassing is. Blijf gezond allemaal! M.v.g. Matthias

 12. Bram Stikkel schreef:

  Is dit voorstel niet ongeveer hetzelfde als een FS Weekend organiseren?

 13. Matthias schreef:

  Hoi Bram,

  Zo zou je het kunnen zien, maar:

  Ons uitgangpunt is om het eenmalig te doen, gewoon om elkaar te leren kennen zodat we leuke contacten kunnen opdoen en een gezicht te hebben bij alle namen die we regelmatig voorbij zien komen op onze gezellige forums ๐Ÿ˜‰

  Natuurlijk geldt ook in dit geval, alles kan eventueel voor herhaling vatbaar zijn. Denk hierbij b.v. aan een jaarlijks uitstapje naar een Luchtvaart/Oorlogsmuseum, dagje vliegtuigspotten enz enz.

  wij staan in iedergeval wel open voor dit alles.

  M.v.g.

  Matthias

 14. Bram Stikkel schreef:

  Ik begrijp het verschil. Bedankt, Matthias. En daarbij: zelfs al zรณu het erg op elkaar lijken, dan is het nรณg steeds prima, natuurlijk.
  Succes met organiseren als het zover is!
  Hartelijke groet!
  Bram

 15. Matthias schreef:

  Dank je Bram! Mocht je tegen die tijd willen en kunnen komen, je bent van harte welkom!