7 Reacties

 1. Bram Stikkel schreef:

  Gaaf zeg. Alleen, is de bron wel erg onduidelijk. Mag je daar nog iets over zeggen en kennen jullie de ontwikkelaar ervan?

 2. Guus schreef:

  De meeste webbrowser blokkeren meteen het download window vanuit veiligheid. Weten jullie zeker dat dit safe is? Op de facebookpagina van de developer Azurpoly staat namelijk nog helemaal niets van de release en hun laatste bericht is van 13 december jl. Ook de site van msfsaddons heeft een recent bericht over de ontwikkeling maar geeft aan dat er nog geen release datum bekend is. Kortom: zonder bron en met veiligheidmeldingen komt dit niet heel betrouwbaar over.

 3. Matthias schreef:

  Beste Bram en Guus,

  Even voor de duidelijkheid, het betreft GEEN illigale copy van de aankomende Azurpoly of een andere ontwikkelaar. Het is een compleet ander project.

  Hieronder het linkje naar de download site:

  http://restauravia.fr/

  Ik heb ook gelijk het linkje in het artikel aangepast. Ik had eerder per ongeluk het verkeerde linkje gekoppeld.

  Hopelijk is het nu in orde,

  M.v.g,

  Matthias

 4. Bram Stikkel schreef:

  Dank voor de uitleg, Matthias.
  Ik ga hem eens proberen!

 5. Malte schreef:

  Ik vond dit toestel vroeger al indrukwekkend en prettig om mee te vliegen in FS 2004 en FSX; vermoedelijk is dit een verdere ontwikkeling van hetzelfde pakket, maar ik kan me vergissen. Ik ga hem zeker uitproberen.

 6. Malte schreef:

  Erg leuke vliegtuig om mee te vliegen, indrukwekkend geluid, voelt zwaar aan, je voelt als het ware al dat metaal om je heen en de kracht van de engine. De kunstmatige horizon werkte niet bij mij, maar voor de rest zeer aan te raden. Ga ik zeker vaker mee vliegen.

 7. Malte schreef:

  De kunstmatige horizon werkt overigens wel, je moet hem natuurlijk wel aanzetten. Onder de kunstmatige horizon en onder de bochtenaanwijzer bevinden zich drie schakelaars, een daarvan bedient de kunstmatige horizon.

Toggle Dark Mode