Gratis ”TOP GUN MAVERICK” uitbreiding voor MSFS uitgekomen

”I FEEL THE NEED, THE NEED FOR SPEED!” We kunnen het nu allemaal roepen, deze bekende uitspraak uit de eerste TOP GUN film uit 1986. Vandaag komt namelijk de film TOP GUN: ”MAVERICK” uit, een soort van vervolg van de originele film. Microsoft en Asobo hebben zojuist na aanleiding van deze film release voor MSFS hun gratis ”Top Gun: Maverick Expansion” (DLC) voor MSFS uitgegeven. Downloaden doe je via MSFS zelf. Nu niet ineens allemaal een zogenoemde ”Birdy” geven he! 😉

 

 

7 Reacties

 1. Lander schreef:

  Wat een zotte uitbereiding is deze!!!
  Effe gezellig genieten van een koffietje aan de rand van de atmosfeer aan mach 9,9 terwijl uw vlieger roodgloeiend “staat”!
  Het is het wel een beetje leren om aan de juiste techniek te komen maar eenmaal je ze kent ben je er rap mee vertrokken.
  Volgende uitbereiding een vlucht naar de maan?
  Jammer dat m’n vr-headset effe rust neemt, ging anders een prachtig zicht zijn…

 2. Loek schreef:

  Gisteren kwam ie ineens binnen. En snel wat mee gevlogen. Is een hobby op zich. Mooi gemaakt. Als Working Title CJ4 vlieger op world tour, nu in Vuurland, laat ik het voorlopig liggen. Maar er zal wel snel een clubje komen.

 3. Bram Stikkel schreef:

  Bij mij is na deze update m’n content manager ineens continu aan het laden…
  Meer mensen die daar last van hebben?

 4. Lander schreef:

  Daar heb ik momenteel geen last van.
  Waar ik wel dan weer last van heb is als ik de low flight missions doe dat mijn throttle niet regelbaar is (blijft in idle staan) …

 5. Loek schreef:

  Bij het inladen zijn ook de algemene instellingen gewijzigd. Terug zetten dus

 6. Bram Stikkel schreef:

  Inmiddels is het bij mij ‘vanzelf’ weer goedgekomen met het laden van de contentmanager…
  Blijven vreemde dingen…
  Ook wel weer raar, van die throttle die in idle blijft staan… alleen visueel, of kun je ook echt geen ‘gas geven’ ?

 7. Lander schreef:

  Beide, visueel en echt geen gas. Nochtans als ik de “hypervlucht” die lukt deze perfect. Ik heb 3 mogelijkheden om gas te geven. Dit door middel van toetsenbord, joystick of bravo controller. Als ik eens tijd heb misschien eens alles resetten van profielen. Ik zit ook al een eind te sukkelen met men pimax maar ik denk dat dit probleem ondertussen verholpen is… Hopelijk…

Toggle Dark Mode