GSX V3.0 nu met passagiers

Op 6 juni is GSX pro V3.0 verschenen. Belangrijkste update is dat de passagiers nu niet alleen de trap of jetway op/in lopen naar het vliegtuig, maar ook in het vliegtuig zelf plaatsnemen in de stoelen. Zolang de deur naar de cockpit openstaat zijn deze zichtbaar. Sluit je de deur dan worden ze ook niet meer gerenderd. Dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de performance.

Bovendien komen we dan ook niet meer zo snel aan de max. aantal objecten van een add one van 1000 stuks. Ook vanaf de buitenkant zijn de passagiers door de ramen zichtbaar. Leuk detail is ook dat ze (beperkt) bewegen en verschillende handelingen uitvoeren.
Behalve de passagiers is de crew zelf ook onder handen genomen en zijn er nu een paar honderd verschillende uniformen mogelijk en heten ze de passagiers in verschillende (land) stemmen en afhankelijk van de dag met goede morgen, middag of avond welkom.

 

Je moet deze optie wel aanzetten voor ieder vliegtuig wat ondersteund wordt in de opties van GSX. Voorlopig is dat bij deze redacteur alleen de Fenix. De Dash -7 van Pilots en de 737 van PMDG zijn echter al in de maak.
Behalve deze twee grote updates zijn er daarnaast nog wat kleinere toevoegingen zoals nieuwe afhandeling- en catering operators.
Kijk hier voor een korte video van de belangrijkste nieuwe opties.

Kijk hier  voor de complete lijst van wijzigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode