Heatblur’s F-14B Tomcat nog 2 dagen van release verwijderd

Heatblur ligt nog altijd op schema met het testen van de F/14B Tomcat. De release staat dan ook nog altijd voor 13 maart op de planning. Wij hebben hier op de redactie van FsVisions een exemplaar van deze Tomcat mogen ontvangen en kunnen testen. Er is eigenlijk maar 1 woord welke past bij deze Tomcat voor DCS: Fantastisch!!
Het grafische model is van uitmuntende kwaliteit, de vliegeigenschappen lijken ook prima in orde. De on board systemen werken zoals we verwachten, kortom het lijkt een uitgave tw orden die elke serieuze fightpilot in DCS niet mag missen. We houden je op de hoogte van de release.

2 Reacties

 1. Avatar Matthias schreef:

  Beste collega’s

  Ik sluit mij helemaal aan bij jullie mening over deze Tomcat. Ze is werkelijk een addon die de lat weer een stuk hoger heeft gelegd qua realisme op alle fronten. Leuk om te lezen dat jullie er ook zo onder de indruk van zijn m.v.g. Matthias P.S. De F-14 soundtrack van METEOR die bij deze addon zit is tegen “Donationware” naar keuze te downloaden. Hier het linkje: https://meteormusic.bandcamp.com/track/fear-the-bones-heatblur-f-14-soundtrack

 2. Avatar Matthias schreef:

  Hoi,

  Ze is inmiddels te downloaden en te vliegen 🙂

  M.v.g.

  Matthias