Heel interessant! ”Should Microsoft curate Marketplace content?”

Matthias z’n goede vriend Sérgio Costa van helisimmer.com dook er eens goed in. Moet Microsoft om de kwaliteit van add-ons op Marketplace hoog te kunnen houden selectief worden en ”prutsers” en hun slechte add-ons weren?  Hier een voorbeeld van zo’n slechte add-on. (gebaseerd op zo’n beetje elk forum). Ons lijkt het geen slecht idee, maar wie zijn wij en bovenal waar ligt de grens??????? Lees er hier alles over. 

UPDATE: GRAAG VERNEMEN WIJ JULLIE MENING VIA EEN REACTIE 😉 DANK!

3 Reacties

 1. Richard van Waasdijk schreef:

  Iedereen moet zelf kunnen bepalen waar zij hun geld aan uitgeven. Doe je research!!! Google naar resenties en filmpjes, en besluit daarna pas of je het wilt aanschaffen (en of jij vind dat de vraagprijs klopt).

 2. Matthias schreef:

  Zit zeker wat in Richard! 🙂

 3. Cris schreef:

  Wat mij opvalt is dat er ineens meer en meer ‘developers’ op de markt komen die een graantje mee proberen te pakken. Sommige zijn ronduit slecht, andere gaan hard achteruit qua kwaliteit zoals Captain Sim bijvoorbeeld. Het draait meer om snel geld verdienen dan kwaliteit te leveren. Ben het dan ook met Richard eens, doe je research, lees reviews en geef je geld uit aan dat waar jij ‘denkt’ het aan te wilt spenderen.
  Ik wacht altijd met kopen tot er degelijke reviews over een product te vinden zijn.