HH60 voor MSFS2020

Via ons contactformulier op onze website kregen we de tip dat er een HH60 voor MSFS2020 in ontwikkeling is. In eerste instantie leek het een payware product te worden, maar er staat inmiddels bij dat de ontwikkelaar daar vanaf is gestapt. Hoe en wat precies is nog niet bekend. Tot die tijd kun je de video hier bekijken.

6 Reacties

 1. Wim schreef:

  Beetje FS9, zelfs gratis is het zonde om je fs te monteren

 2. Matthias schreef:

  Hoi Wim,

  Deze heli komt van dezelfde makers als van de H135 waar ik de sound packs voor uitgeef:

  https://de.flightsim.to/file/9909/h135-soundpack-first-public-beta

  Daarnaast werk ik ook inmiddels mee aan het ”advanced” flight model en ik kan je zeggen, ”wacht even af”. Als je alleen al ziet hoever we met de H135 zijn gekomen sinds de eerste versie dan zul je zien dat dit nog maar het begin is van de HH-60.

  Dus om nou te zeggen ”beetje FS9” lijkt me wat voorbarig 😉 Kijk maar eens terug hoe men nu over ”onze” H135 denkt ten opzichte van de eerste versie. Niet voor niks is ze nu al 105,793 keer gedownload (ten tijde van dit schrijven) en het gaat maar door. We steken er gemiddeld zo’n 25 uur per persoon in per week en sommigen zelfs het dubbele, dus geloof mij maar als ik zeg ”ook de HH-60 zal een prachtige add-on worden”.

  Fijn weekend!

  M.v.g.

  Matthias

 3. Matthias schreef:

  UPDATE! NA OVERLEG MET DESTROYER121 hebben we samen besloten deze heli met z’n tweeën af te maken en als freeware uit te gaan geven. Dit kon ik nog niet eerder zeggen, maar na zojuist samen gesproken te hebben, hebben we de knoop doorgehakt en kan ik het bij deze dus bekend maken. Zodra we genoeg reden hebben om een aankondiging te doen zal ik dit hier plaatsen op de site.

  P.s. binnenkort zullen we Bèta testers nodig hebben en zullen we o.a. op deze site mensen vragen.

  M.v.g.

  Matthias

 4. Wimpie schreef:

  Matje dat doe je goed!!

 5. Joop schreef:

  Matthias, Dat is prachtig nieuws en zou de 2e heli een welkome aanvulling zijn. Uiteindelijk worden beide voor andere missies gebruikt . Dus als je straks testers zoekt, ben ik beschikbaar

 6. Matthias schreef:

  Hoi Wimpie en Joop,

  Dank jullie wel voor jullie vriendelijke reacties!

  Joop ik heb je op de lijst gezet, consider it done! 🙂

Toggle Dark Mode