Hoe het allemaal begon (Prijsvraag)

Eerlijk is eerlijk, ook wij lachen ons rot om sommige “vliegmachines”, maar we beseffen ons daarentegen ook “zonder deze helden vlogen er hoogstwaarschijnlijk nu geen Boeings, Airbussen en veel meer moois rond”. Onze vraag aan jullie allemaal is “welke vliegmachine zouden jullie het meest vertrouwen en zelf durven te “vliegen?” 😁 Geef even de lengte van de video aan van het desbetreffende moment incl een humoristische uitleg. Degene met het leukste antwoord krijgt een add-on van Orbx naar keuze. Veel kijkplezier allemaal!

2 Reacties

  1. Wielxp schreef:

    Hoewel die schaatsende man op 7.28 alle credits verdient, wordt dat natuurlijk niets met de opwarmende aarde. Dus ik ga voor het vliegtuigje wat 3x in het zelfde huisje vliegt. VLIEGT ja (oa op 2.00). Maar welke idioot zet dan ook een huisje midden op de start/landingsbaan? Dat doen ze op EHEH sinds kort dan beter daar kopen ze nu eindelijk de huizen op die in de weg staan. Alhoewel zou daar in die ingestorte garage ook een vliegtuig(je) in gevlogen zijn?

  2. Bram Stikkel schreef:

    Mij lijkt de helicopter van 3:57 wel iets om zelf te proberen. Geniaal bedacht, met de wieken die tegen elkaar in draaien zodat er geen staartrotor nodig is. Lijkt aardig stabiel te kunnen vliegen.
    En blijft lekker dicht bij de grond, zodat je nog een redelijke kans hebt om een vlucht te overleven.
    Alleen die onderste wiek zo vlak boven je hoofd…

Toggle Dark Mode