Indiafoxtecho stopt met X-Plane en MSFS Preview shots

Ook ontwikkelaar Indiafoxtecho stopt (voorlopig?) met add-ons voor X-Plane te ontwikkelen en gaat zich storten op de nieuwe MSFS. Niet verkeerd aangezien dit een goede ontwikkelaar is die originele en kwalitatief goede toestellen op de markt heeft gebracht. Wel is het natuurlijk jammer dat steeds meer ontwikkelaars ”andere/oudere” sims opgeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Reacties

 1. Erik Erik schreef:

  Wow, ziet er gaaf uit in MFS! Ben normaal gesproken niet van de fighters, maar sinds MFS zit ik ook aan de GA, dus wie weet ๐Ÿ™‚

 2. Avatar Wim van Dijk schreef:

  Hmm ik ken ze helemaal niet bij X-plane. Ze ontwikkelden wel voor FSX en Prepar3d

 3. Avatar Matthias schreef:

  Hoi Wim,

  Hier een voorbeeld:

  https://store.x-plane.org/IndiaFoxtEcho_bymfg_199-0-1.html

  M.v.g.

  Matthias

 4. Avatar Wim van Dijk schreef:

  Inderdaad. Ze hebben welgeteld 1 vliegtuig op de markt gebracht voor X-plane. Tjonge ik ben echt onder de indruk van hun statement.

 5. Avatar Matthias schreef:

  Beste Wim,

  Donโ€™t shoot the messenger ๐Ÿ˜‰

  • Avatar Wim van Dijk schreef:

   Volgens mij deed ik dat niet, maar ik zie berichten graag in het juiste perspectief. Kort en goed vind ik het bericht van IndiaFoxTecho overtrokken. Verder wens ik heb veel plezier en succes met het ontwikkelen van MSFS. Dat blijft een mooie aanwinst voor de simulatorwereld.

 6. Avatar Matthias schreef:

  Hoi Wim,

  Begrepen, voor de rest sluit ik me helemaal bij jouw woorden wat betreft MSFS.

  M.v.g.

  Matthias