Introductie FlightSim Store als partner van FsVisions

Sinds 1 september is FsVisions een samenwerking met de FlightSim Store aangegaan. De oplettende bezoeker zal de wisseling van de banner in de rechterkolom niet zijn ontgaan. Het wisselen van webshop is de volgende stap in de vernieuwing van de FsVisions website, zoals die sinds februari dit jaar vorm heeft gekregen. Nog altijd (soms bijna dagelijks) vinden er aanpassingen plaats. Een deel hiervan is voor de bezoeker zichtbaar, maar van het overgrote deel merk je als bezoeker weinig tot niets. Samenwerking met de FSS zal de bezoeker wel opvallen, vandaar dat we even een korte introductie van de FlightSim Store wel op zijn plaats vonden.

In 2006 bedacht de Australiër Adrian Lehmann, dat het tijd werd dat er in Australië een flightsim webshop kwam die de concurrentie aan zou gaan met de bestaande webshops. De oprichting van de FlightSim Store was daarmee een feit. Speerpunten van de FSS werden service, zowel voor de kopers van de software als de makers die de software via de FSS verkopen. Inmiddels blijkt dit een succesvolle formule: De FSS is de grootste webshop op het gebied van flightsimulation.

Voor Europa zijn met name de download producten interessant. Praktisch gezien wordt het verzenden van fysieke producten vanaf de andere kant van de wereld veel te duur. Bekende namen die hun spullen via de FSS aanbieden zijn ondermeer: Justflight, Aerosoft, Flight1, Virtavia, Milviz en Iris. Daarnaast biedt orbx alle software van FTX exclusief via de FSS aan.

We zullen in nieuwsitems van software daar waar mogelijk naar de FSS verwijzen als verkooppunt. Met de FSS hebben we sterke partner gevonden, waar beide partijen voordeel van zullen hebben. Wil je eens virtueel langs de schappen van de FlightSim Store wandelen, dat kan door hier te klikken.

2 Reacties

  1. Fred Menge schreef:

    Altijd goede ervaringen met de winkel van ‘down under’. Betreft REX en ORBX produkten.

  2. Gert schreef:

    Een goede keuze, heb in het verleden regelmatig software via hun store gekocht, altijd correcte afhandeling en service indien nodig. Een duidelijke en overzichtelijke website/store met inderdaad als voordeel voor ons Europeanen om tegen gunstige koers producten te kopen.

Toggle Dark Mode