IRIS producten tot 1 juni gratis

IRIS Flightsimulation Software heeft aangekondigd dat alle producten voor P3D en FSX van hun hand, gratis is te downloaden tot 1 juni. Dit in het kader van Stay Home/ Covid19. Volgens oprichter David Brice is hij in de gelukkige omstandigheid niet ziek te zijn en niet zonder werk te zitten (IRIS is niet zijn werk). Hij wil daarom iets doen voor al die mensen die wel thuis zitten (en mogelijk geen of een lager inkomen hebben).
Wij vinden dit een hele mooi gebaar. Graag zou ik hier aan toe willen voegen dat iedereen in betere tijden dan ook aan IRIS denkt….
Kijk hier op hun site.

2 Reacties

  1. jelte jeensma schreef:

    De web pagina blijft bij aanklikken leeg en het is onmogelijk om een bv J160 te downloaden ,nog géén één keer is het mij gelukt om de aanvraag in haar geheel in te vullen ,ze nemen geen genoegen met mijn geboorte datum 31-08-1952 of met mijn wachtwoord,keer op keer vragen ze mijn wachtwoord ,velden blijven rood terwijl men toch genoeg zou moeten hebben aan mijn E-Mail adres en MIJN wachtwoord om iets te downloaden….jammer !

    • Webmaster schreef:

      In dat geval is het wellicht een idee om even contact op te nemen met de support van IRIS. Dit lijkt meer op een account probleem dan een probleem dat producten niet beschikbaar zijn.