JustSim Brussels Airport uitgekomen voor MSFS

Goed nieuws voor onze Belgische vliegers! JustSim heeft namelijk Brussels National Airport (EBBR) uitgebracht voor Microsoft Flight Simulator. De luchthaven, ook wel Zaventem genoemd, ligt zo’n 7 km. ten noordoosten van de stad Brussel en beschikt over een drietal startbanen.

De scenery is aan te schaffen via simMarket en kost €28. Heb je al eerder een versie van Brussel aangeschaft? Dan betaal je de helft… Verdere features van de scenery zijn niet bekend gemaakt.

6 Reacties

 1. Lander schreef:

  En nu is het terug twijfelen. Ik ben benieuwd om de versie van aerosoft, maar het probleem is dat deze blijft duren maar er echt wel beter uit ziet….

  • Erik schreef:

   JustSim hanteert wel al langer de strategie om snel voordat de concurrentie hun werk af heeft een vliegveld uit te brengen… Ik heb me persoonlijk voorgenomen om geen sceneries van hen meer aan te schaffen, voornamelijk omdat hun support onbereikbaar/ontoegankelijk is. Voor wat betreft Brussel, Jo Erlend Sund heeft bewezen wel degelijk te leveren (Köln/Bonn, Trondheim). Ik wacht op de Aerosoft versie… En wie weet wat World Update 4 ons brengt?

   • Lander schreef:

    Zelfs met world update 4 zal Jo’s werk nog altijd beter zijn 😀
    Ikzelf ga ook wachten op Jo Erlend (want zijn werk is idd. prachtig) zijn versie indien het natuurlijk ook geen jaren meer duurt want als ik kijk wanneer dit topic gestart is hoop ik dat deze toch eens zal uit komen.

 2. luc schreef:

  Nog maar eens laten verleiden om EBBR van Justsim aan te schaffen. De scenery werkt niet met Navigraph data. Ik krijg dubbele runways. MSFS crasht na het opstijgen. tientallen keren geprobeerd maar steeds CDT. t’ zal wachten worden op Aerosoft.

 3. Lander schreef:

  Oesje. Mischien vanavond na de update nog eens proberen en hopelijk dat je meer geluk hebt…
  Anders zou ik toch contact zoeken met Justsim

  • luc schreef:

   Lander, bedankt voor de tip. Heb de update binnen en EBBR werkt perfect. geen CDT’s meer.
   Navigraph werkt echter niet., maar daar moeten developpers geen rekening mee houden. Het is al bij al zeer degelijk werk en veel beter dan het doodse origineel. Even wachten op Aerosoft qua realisme.

Toggle Dark Mode