Justsim Innsbruck uitgekomen

De firma Justsim heeft Innsbruck uitgebracht voor FSX(SE) en P3D. Deze scenery zal mooi in Austria Pro West passen, waar de release eind deze maand ook van wordt verwacht. Innsbruck (LOWI) kost je bij simMarket €21,18. Voor dat bedrag kun je de moeilijk approach tussen de bergen door in je sim zelf eens proberen, nog mooi voor het wintersport seizoen.

3 Reacties

 1. Gert schreef:

  De scenery ziet er goed uit, een hele verbetering met de alweer gedateerde LOWI scenery van Aerosoft, echter er is nog een andere LOWI aangekondigd en wel van Orbx designer Jarrad Marshall waarvan ik denk dat deze uitgave de LOWI van Justsim zal overtreffen !

  Neemt niet weg dat er straks een keuze gemaakt kan worden tussen drie Innsbruck sceneries, de keuze is dus geheel aan jou welke je de mooiste vind.

  Meer info over de Orbx Innsbruck kan gevonden worden op http://www.orbxsystems.com/forum/topic/120248-introducing-ftx-innsbruck-the-capital-of-the-alps/

  Het gaat een mooie en lange winter worden om hier met b.v. de Transavia 737 dit bijzondere en moeilijk aanvliegbare vliegveld te bezoeken.

  • Tino Broekstra schreef:

   Hallo Gert,
   Zonder meer ga ik er vanuit dat de scenery van FTX ook geweldig zal zijn. Dat is alle scenery die ze uitbrengen. Helaas besteden we geen aandacht aan FTX meer op de site. Dit heeft te maken met hun beleid ten aanzien van persexemplaren. Hierover kun je het een en ander in ons forum vinden. Deze boycot heeft dus niets met de kwaliteit te maken maar met de houding van de firma.

   Zelf vlieg ik nog in LOWI van onze vrienden van Aerosoft. Ik wacht nog even met aanschaf van een nieuwe versie tot Austria Pro West ook uit is. Dan is het voor mij compleet 😉 Heb het vliegveld zelf bezocht een jaar of 3 geleden en het ligt er schitterend. Ik was er in de zomer overigens.
   Bedankt voor je input over LOWI.

 2. David de Vries schreef:

  Net justsim lowi aangeschaft. Inderdaad erg mooi, maar helaas zelfde probleem als bij approaching innsbruck scenery van aerosoft: geen rwy lights in het donker! Ik heb prepar3dv3 en orbx Base + Europe + Vector.