Mathijs Kok verlaat Aerosoft na 20 jaar trouwe dienst

Nadat er de afgelopen dagen wat hardnekkige geruchten de ronde deden over een mogelijk vertrek van Mathijs Kok bij Aerosoft heeft hij zelf commentaar gegeven op het Aerosoft forum:

 

Those rumors are correct.

After more than 20 years, it felt like Aerosoft and I have grown apart and that it was time to leave. These things happen. I was a bit surprised that even though I am old as Methuselah, there were still companies and people interested in my expertise and experience. I will start a new career, and I am very much looking forward to that. We’ll meet again.

I will hand over the project management for the A330 (and other) projects shortly and am confident that the new project manager will take over here to inform you.  I am confident that the project will not be seriously affected.

Now, I like to close this discussion in this forum topic. This is about the project and not about me.

 

 

4 Reacties

 1. Albert schreef:

  Volgens mij heeft deze man veel bekend voor aerosoft ik wens hem alle goeds!

 2. Erik schreef:

  Ja, Mathijs loopt al flink wat jaren mee… Ik weet niet waar hij begonnen is, maar ik ken hem van Lago. Kort nadat hij naar Aerosoft ging stopte Lago er ook mee. Mathijs was volgens mij ook betrokken bij het FsWeekend… Ik ben benieuwd wat hij gaat doen. Sommige geruchten noemen iniBuilds. We zullen het zien 🙂

 3. Hans1961 schreef:

  Mathijs heeft héél veel betekend voor de Flight-Simulator wereld…..Zowel
  Ik ben destijds in contact gekomen met Mathijs toen ik in aanraking kwam met Microsoft Flight-Simulator 5 op de Commodore-64 en de Commodore-Amiga.
  Hij was destijds systeembeheerder bij een Amsterdams ziekenhuis, ik meen het AMC….
  En hij draaide een Bulletinboard waarmee je met een modem en de Commodore-64 kon inbellen…
  Ik heb heel wat leuke freeware van zijn bulletinboard binnen geslurpt
  Hij was volgens mij ook één van de organisatoren samen met Microsoft van de eerste Flight-Simulator weekenden in het Aviodome op Schiphol.
  Ik was er toen bij en kreeg van Microsoft een gratis versie Microsoft Flight-Simulator voor Windows 95 en wat andere reclame items waaronder een opnaai patch.
  Ik hoop dat Mathijs z’n draai gaat vinden in z’n nieuwe uitdaging…

Toggle Dark Mode