Matthias vraagt bèta testers voor zijn aankomende MSFS add-ons

Beste allemaal,

Voor mijn twee eerste MSFS payware sound pack add-ons vraag ik bèta testers. Het betreffen de:

 

HGP Airbus H145 helikopter sound pack PRO

de

PMDG Boeing 737-700 sound pack PRO

en tot slot de

PMDG Boeing 737-800 sound pack PRO

 

Alle drie zullen veel meer en betere (Surround) sounds bevatten en daarnaast veel extra’s waaronder:

 

Via tablet in/uit te schakelen First-Officer/Crew stemmen en bijbehorende checklists.

 

Beide pakketten bieden keuze uit 5 stemmen en bijbehorende sounds van alle switches die omgezet worden (Volledig automatisch aangezien er een script bij zit).

 

Mocht je bèta tester willen worden, heb je meer dan 5 jaar flight-sim ervaring, interesse en bezit je een legale versie van een van de genoemde add-ons laat dan hier of via een P.M. een reactie achter dan stuur ik je per mail een aantal vragen. Deze kun je beantwoorden en vervolgens zal ik beslissen of je in aanmerking komt en het Beta pakket naar keuze ontvangt per mail i.c.m WeTransfer.

 

Fijn weekend allemaal!

 

Matthias

 

 

 

 

2 Reacties

 1. Joop schreef:

  Matthias, Ik heb geen PMDG, maar wel de H145 , dus ik wil best als beta tester kijken wat ik voor je kan betekenen voor de sound versie voor de H145 . Met 25 jaar FS en heli ervaring zou dan moeten kunnen,

 2. Matthias schreef:

  Hoi Joop,

  Ik heb je zojuist een mail gestuurd! Dank voor je aanmelding 🙂

  M.v.g.

  Matthias

Toggle Dark Mode