MediaHypeTrain Airbus H145 voor MSFS

Matthias zelf is zoals jullie weten betrokken bij het Airbus H135 helikopter voor MSFS project door o.a. het testen van het  flightmodel en natuurlijk zijn eigen Sound Packs welke hier te vinden zijn. Inmiddels is hij ook betrokken bij de ontwikkeling van de aankomende payware Airbus H145. Dat dit toestel bijna ”bovennatuurlijk” goed wordt laat de onderstaande video genaamd ”Development Update 2  Accelerated Flight Systems” ons wel zien. De details zijn echt heel goed. Ook heeft Matthias aangegeven dat de systemen veel dieper zullen gaan dan wat tot nu toe voor mogelijk werd gehouden binnen MSFS. We kunnen alleen maar zeggen ”Bring it on!”. Mocht je overigens de eerste video gemist hebben, deze vind je onderaan. Fijn weekend verder allemaal!

 

2 Reacties

 1. Bram Stikkel schreef:

  Hoi Matthias,
  Ik had eigenlijk begrepen, dat enige maanden terug al weer, jouw in eerste instantie los aangeboden freeware soundpack voor de H135, opgenomen was in het pakket van de H135 zelf.
  Is dat later weer teruggedraaid?

 2. Matthias schreef:

  Hoi Bram,

  Nee, ik lever nog steeds twee-wekelijks files aan Dave, en daarnaast blijf ik mijn eigen sound pack door ontwikkelen. Aankomend weekend komt mijn versie v1.3 uit. Mijn eigen sound pack vind ikzelf realistischer nog steeds.

  Als je de credits leest van de H135 (special thanks) gedeelte staat mijn naam er nog steeds. Oftewel, ik ben en blijf betrokken bij het project.

  Mvg

  Matthias

Toggle Dark Mode