Microsoft Flight Simulator Hotfix

Zojuist is er een hotfix uitgebracht voor Microsoft Flight Simulator, welke de sim bijwerkt naar v1.11.7.0. Het gaat hier alleen om een update van de sim en en niet de content. Je kunt de update nu binnenhalen via de Microsoft Store en Steam. Belangrijkste issue dat deze hotfix op moet lossen zijn de crashes met 3th party addons bij cockpit interacties.

 

RELEASE NOTES 1.11.7.0

PERFORMANCE AND STABILITY

  • Fixed crashes affecting 3rd party aircraft cockpit interactions

Reminder: Some packages in your community folder may not have been updated and, as a result, may have an unexpected impact on the title’s performance and behavior. Please move your community package(s) to another folder before relaunching the title if you suffer from stability issues or long loading times.

1 Reactie

  1. Avatar LdW schreef:

    Precies waarom ik in het verleden, FS9 ev, zo gefrustreerd raakte van die goedbedoelde (betaalde en gratis) rommel. Keer op keer alles eraf en dan weer een nieuwe montage was de oplossing. Herken je dat nog?
    Goed dat het FS2020 team daar niet in meegaat en met deze update een juiste oplossing biedt. Goed voorbeeld van wat fout gaat is de laatste Nvidia update. Geheel ongevraagd hebben ze iets toegevoegd aan de FS? Je moet het lef maar hebben!
    Nu even over Fsvision.nl. Top, iedere dag aanvullingen. En ze vragen al om extra content makers.
    Wel een verzoek. De meldingen op de site zijn compleet en snel, maar kritiekloos. En dat is wat ik mis. Nvidia update, mijn eerste vliegveld aankoop (waardeloos). Let wel super site, maar wees kritisch.