Microsoft Flight Simulator manual voor instellingen

Veel MSFS vliegers zijn dol op hun nieuwe sim. Maar net zoals elke net uitgekomen MS Flight Simulator is het altijd weer even uitzoeken welke instellingen het beste resultaat opleveren. Voor de nieuwe MSFS zullen velen van ons hier veel aan hebben. We hebben het over het uitgekomen ”Guide: How to Maximise FPS and Performance for Microsoft Flight Simulator 2020” van de bekende manual maker SoFly. Via het linkje kun je deze openen/downloaden. Tip: We raden jullie het gratis Adobe Reader aan om de uitgebreide manual te lezen. UPDATE: Trouwe lezer Stefan Postema wees ons op een andere en nog uitgebreidere versie, wel dient voor deze 6.99 Euro betaald te worden. Liever geen geld uitgeven? Dan is de bovenstaande perfect!

 

5 Reacties

 1. Arthur schreef:

  Inmiddels was ik ook zo ver gekomen na het lezen van vele forum posten. Het is idd handig om te updaten naar de laatste Windows 2004 versie. Een goede guide waar alles netjes bij elkaar opgesomd staat. Ik vind het wel jammer dat zo’ n soort handleiding niet direct vanuit de ontwikkelaar is meegeleverd.

 2. Loek schreef:

  Leuk zo. Zal nog veel meer aankomen. Er zijn ook al bruikbare filmpjes op het Internet. Ben er momenteel volop mee bezig. Staar je niet blind op de frt’s. Als ie goed loopt is het ok, ook al is de frt laag.

 3. Stefan Postema schreef:

  Als je echt een mooie en complete gids zoekt, is het aanschaffen van de MSFS2020 Guide van de mannen van RDPresets wellicht te overwegen.
  Deze gids (die ze eerder ook al voor verschillende versies van Prepar3D hebben uitgebracht) is afgelopen zaterdag gereleased en is echt een mooi en overzichtelijk document waarin alle instelmogelijkheden stap voor stap worden beschreven inclusief hun aanbevelingen voor verschillende systemen (low-, medium, high-end) en verschillen tussen IFR en VFR.
  Deze gids is voor €6,99 aan te schaffen op https://www.rdpresets.com/store/p12/MSFS_2020_Guide_by_RDPresets.html#/

 4. Matthias schreef:

  Goed verwoord Loek!

 5. Matthias schreef:

  Dank je wel Stefan! Ik heb het artikel wat aangepast!

Toggle Dark Mode