MK-Studios update

Ontwikkelaar MK-Studios heeft op Facebook een update gegeven van de projecten waar ze momenteel mee bezig zijn. De gehele post, inclusief screenshots/renders, is hier te bekijken.

Lissabon
Er wordt hard gewerkt aan Lissabon Airport. De ground poly is voor de helft af, net als de belangrijkste gebouwen. Texturing is ook begonnen. Verwachte release: zomer 2018.

Lanzarote
Na Fuerteventura en Tenerife South (North is ook in ontwikkeling), zal MK Studios ook Lanzarote uitbrengen! Er wordt gebruik gemaakt van 5m mesh die het gehele eiland beslaat, en een satelliet resolutie van 50cm. Er wordt bij de ontwikkeling gebruik gemaakt van speciale Prepar3Dv4 ontwikkel methodes waardoor er meer detail kan worden gebruikt en er een betere performance wordt gehaald. Deze techniek zal ook worden toegepast bij Lissabon. Verwachte release: voorjaar 2018.

Tenerife North
Tenerife North komt als apart vliegveld. Materiaal wordt nu verzameld en binnenkort start de ontwikkeling. Verwacht release: 23 half jaar 2018.

Tenerife v1.02 update
Er komt binnenkort een nieuwe update voor Tenerife. Er wordt meer detaillering rondom het vliegveld toegevoegd en ook de autogen wordt aangepakt zodat er minder compatibiliteitsproblemen optreden.

Fuerteventura v1.01 update
Fuerteventura krijgt ook een nieuwe update. Hierin zal ook werkbare VGDS (via GSX) komen en andere verbeteringen om de performance te verbeteren en de autogen aan te passen zoals bij Tenerife.

Mega Airport Rome Professional
MK-Studios is met Aerosoft bezig met een professional versie van Rome. De grond lay-out zal worden bijgewerkt, de nieuwe terminal wordt toegevoegd en de baanverlichting wordt aangepakt. Ook zal de AFCAD worden bijgewerkt naar de meest recente AIRAC versie.

 

 

 

2 Reacties

  1. Erik schreef:

    Ik heb Mateusz om een korte toelichting gevraagd om het feit dat Tenerife North nergens is genoemd en dat Aerosoft al een Rome versie (1.04) heeft die compatibel is met Prepar3D en dynamische verlichting.

  2. Erik schreef:

    Artikel bijgewerkt met info over Tenerife North en Rome na feedback van MK-Studios.