MSFS FREEWARE H145 SOUND PACK UITGEKOMEN

Normaal schrijf ik nooit in persoonlijke titel, maar deze keer maak ik even een uitzondering πŸ˜‰ Ik heb zojuist mijn Airbus Helicopters H145 Sound Pack ”Public Beta 1” uitgegeven. Deze kunnen jullie hier downloaden . De helikopter zelf is hier te koop voor 42.99 USd. Ikzelf heb meegewerkt aan dit project en heb daarnaast dus ook gewerkt aan mijn eigen uitgebreidere freeware soundpack. Ook zal ik in de toekomst nog uitgebreidere versies uploaden.

Veel plezier ermee allemaal!

M.v.g.

Matthias

6 Reacties

 1. Bram Stikkel schreef:

  Gaaf, Matthias! πŸ™‚

 2. Matthias schreef:

  Dank je wel Bram! πŸ™‚ Fijn weekend!

 3. Joop schreef:

  Geweldig Matthias, Alleen heb ik de indruk data het geluid in de cockpit heel erg zacht is, klopt dat ?
  Joop

 4. Matthias schreef:

  Hoi Joop,

  Klopt, er komt vandaag nog een verbeterde nieuwe versie uit van mij☺️

 5. Matthias schreef:

  UPDATE!

  V2.0 STAAT ONLINE πŸ™‚

 6. Joop schreef:

  Bedankt !!

Toggle Dark Mode