MSFS Hotfix v1.19.9.0 uitgebracht

Zoals gisteren al in de wekelijkse Development Update is aangekondigd is er zojuist een nieuwe hotfix verschenen voor Microsoft Flight Simulator. Deze hotfix moet weer een aantal crashes verhelpen en de meest urgante zaken oplossen, zoals een missende instelling in het VR menu, niet correct werkende verlichting bij een render scale anders dan 100% en meer.

Om de hotfix te installeren moet je eerst de client bijwerken (via Steam of de Windows Store). Als dit gelukt is open je MSFS en daar zul je ook een update vinden (ca. 500MB). Als de sim is opgestart, check dan ook de Content Manager voor updates.

 

Changelog:

 • Fixed broken night lighting when the renderscale was not set to 100%
 • Added Offscreen pre caching option in the VR menu
 • Fixed some general crashes
 • Fixed the Trim reset button on the Thrustmaster TCA Quadrant
 • Safe mode will no longer trigger when a crash occured when closing the program
 • Missing watermask at Lucerne has been added
 • Color correction for Photogrammetry in Vienna has been tweaked
 • Water crack has been fixed near Moritzburg POI
 • Fixed terrain spike around LOWI
 • Fixed crash with Resync from Aircraft Editor without any aircraft selected

8 Reacties

 1. Turambar schreef:

  FlyByWire A320 heeft vandaag een aantal kleine DEV updates gekregen. Helaas werkt nu de MCDU niet meer. Hebben jullie daar informatie over?

  Groet,
  Turambar

 2. Erik schreef:

  Goed om te horen!

 3. Turambar schreef:

  Volvens FBW Discord #support zijn bepaalde addons in de Community map daar schuldig aan. Na tijdelijke verplaatsing van alla addons (behalve de A320) liep alles weer zoals bedoeld. Boosdoener bleek een CoPilot-addon te zijn.

 4. Fred schreef:

  Zit al 3 weken in het vakantie zonnetje in zuid Spanje met nog 1 week te gaan. Na thuiskomst moet ik klaarblijkelijk flink aan de bak met updates en patches. Altijd weer een vingers xed momentje, enfin we gaan het zien. Bij mij loopt alles via de Microsoft store en niet via Steam, maar ze maken het iedere keer wel weer een puzzel om alles weer ok te krijgen. Goed, want heb wel weer zin om te simmen.

 5. Loek schreef:

  Na deze update zijn de settings voor a1 begeleiding gewijzigd. Ook bleek mijn flightplan niet juist te zijn opgepakt. Veel verrassingen dus. En voor Fred, lees de toelichting van update 6 goed door, anders kom je er NIET uit. Microsof op z’n best. Succes

 6. Loek schreef:

  Vanochtend kwam er weer een binnen. Of na herstart zou het ook zijn gebeurd? Blijft een lastige zaak. Was vergeten de community leeg te maken, merkte er niets van.

 7. Turambar schreef:

  De DEV versie reageert soms meerdere keren per dag(!) met een update op de capriolen van MS. Prima versie, overigens.

Toggle Dark Mode