MSFS World update 15 Bahama’s

Zoals aangekondigd werd op twitch weer de periodieke MSFS developer blog uitgezonden.

Over FS Flightsim 2024 helaas geen nieuws behalve dan een enkel screenshotje van de grand canyon (op ong. 1.25:53).

Wel natuurlijk nieuws over de sim update 14 die volgens planning 5 december moet verschijnen. Belangrijkste nieuws hiervan is dat de A320 NEO V2 er nog NIET in zit. In de bèta zat deze nog wel maar volgens Asobo geeft deze nog te veel fouten. Daarnaast is nu ook de vervelende bèta bug opgelost dat na een herstart alle Assistentie instellingen werden teruggezet naar easy.  Je kunt dus de bèta nu al uitproberen als je dat wilt.  In ieder geval scheelt dat dan volgende week ook veel updateproblemen, want de te downloaden bestanden zullen dan veel kleiner zijn en de download tijden dan sterk verkorten.

12 december moet dan ook de nieuwe “famous flyer” komen. Deze keer de Cessna 207 gemaakt door carenado

Sim update 15 werd ook al genoemd, nog geen termijn, maar in ieder geval zal die vliegtuig verbeteringen bevatten die vooral het simuleren van bodem effecten op en in het vliegtuig beter maakt. Ook zijn dan bijvoorbeeld helikopters met meerdere rotors zoals de “chinook” mogelijk.

Tenslotte werd aangekondigd dat de volgende world update de Bahama’s betreft. Uiteraard weer met verbeterde meshes, poi en een stuk of 7 verbeterde vliegvelden. Als het goed is komt die update 31 januari 2024 beschikbaar.

Kijk hier de hele video.

 

3 Reacties

  1. Erik schreef:

    Er komt ook nog een City Update 5 met onder andere Zagreb, Cadiz en Den Haag!

  2. WielXP schreef:

    en Brussel, Kopenhagen komt dan later ook nog een keer……

  3. Bram Stikkel schreef:

    Blijft toch leuk, hoor. Al die updates.