Nieuwe MSFS Live Developer Q&A met o.a. info over World Update 4!

Gisteravond was het weer zover, de Developer Q&A van Microsoft Flight Simulator. Tijdens de Q&A kwamen we een aantal interessante dingen te weten, met onder andere wat meer detail over de inhoud van World Update 4, middels een korte trailer:

 • Landmarks voor Nederland; in ieder geval de Afsluitdijk en Erasmusbrug
 • Vliegvelden voor Nederland: in ieder geval Rotterdam-The Hague Airport

Daarnaast werd er een samenwerking aangekondigd met ‘Working Title’ die vanaf nu verder gaat met het ontwikkelteam van Microsoft/Asobo en werd er stil gestaan bij diverse vragen en de bugs/wishlist. De gehele Q&A is terug te zien via Twitch: https://www.twitch.tv/videos/944290129

5 Reacties

 1. Malte schreef:

  Erg happy met de open houding van Microsoft Asobo ten aanzien van de ontwikkelingen van de flight simulator, regelmatige updates, goede informatie. Er valt wel het een en ander op te merken natuurlijk, mijn community folder was geheel leeg na de laatste update maar dat heeft met instellingen te maken en staat totaal niet in verhouding tot de kwaliteit die dit product biedt. Ik vind het heel mooi bijvoorbeeld dat regio voor regio wordt aangepakt en verbeterd, vroeger kwamen die verbeteringen veelal vanuit de add-on developers, nu komen ze rechtstreeks van de maker. Zoals ik al eerder zei is ook de community in zijn geheel weer actiever geworden, Prepar3D, X-Plane, DCS zullen uiteindelijk mee moeten gaan in de richting die MSFS is ingeslagen. de betrokkenheid van Microsoft Asobo en hun informatie-updates naar de klanten toe vind ik prijzenswaardig.

  • Erik schreef:

   Helemaal mee eens! Ik ben blij dat ik meteen de stap heb genomen om over te stappen vorig jaar, toen ik mee mocht doen met de alpha. Hierdoor was ik al erg snel gewend… Ik vlieg niets anders dan de FlyByWire A320 momenteel met de TCA Series (Sidestick, Throttle en Add-on). Geweldig!

 2. Cor schreef:

  En vergeet de foto realistische weergave van Amsterdam niet 🙂

 3. Erik schreef:

  Bedankt voor de aanvulling Cor, die had er inderdaad nog tussen gemoeten voor Nederland 😉

Toggle Dark Mode