Nieuwe previews Aerosoft Bali

Vorige week zagen we al een aantal nieuwe beelden van de Aerosoft Bali scenery voorbijkomen. In de afgelopen dagen zijn er weer een aantal nieuwe previews geplaatst op het Aerosoft forum. De scenery wordt in samenwerking met A-Flight ontwikkeld. De laatste previews zijn te bekijken via deze link.

 

2 Reacties

 1. Gert schreef:

  Een prachtige scenery in ontwikkeling met daarbij een mooie omgeving om eens te vliegen, denk bv aan een vlucht van Bangkok of Singapore naar Bali Denpasar of van de westkust van Australië vanaf Perth of Darwin. Transavia heeft in het verleden enkele 737’s daar ondergebracht tijdens onze wintermaanden in “full wetlease” (is inclusief bemanning).
  Ik heb meerdere malen Denpasar en Bali mogen bezoeken zowel zakelijk als privé, het is een van mijn favoriete vakantie bestemmingen.
  In 2000 heb ik op het vliegveld bijna “gewoond” om daar een 737 cockpit simulator op te bouwen en heb dan ook het vliegveld goed kunnen bekijken (ook aan de platform zijde) met zijn bijzondere terminal in Balinese stijl.

  Ik kan dan ook zeggen dat van wat ik zie op de preview afbeeldingen het er allemaal bijzonder goed en waarheidsgetrouw uitziet.
  Kortom ik ga dan ook zeker deze prachtige scenery kopen zodra beschikbaar!

 2. Tino schreef:

  Bedankt voor je aanvulling Gert. Ervaringen en observaties uit de praktijk zijn altijd leuk om te horen/lezen. Als het dan ook nog eens bevestigd wat de we van de ontwikkelaar verwachten, is het helemaal goed.

Toggle Dark Mode