Nieuwe screenshots Aerosoft Airport: Brussels International

Aerosoft heeft op haar forum een aantal nieuwe screenshots geplaatst van Brussels Airport. Volgens ontwikkelaar Jo Erlend Sund en projectmanager Mathijs Kok ligt de release op schema voor Q1, dus ergens tussen vandaag en 31 maart. Bekijk de nieuwe screenshots hieronder.

5 Reacties

 1. Lander schreef:

  Die is echt prachtig. Ik kan niet wachten om te starten. Nu nog EHAM en we compleet!
  Is er daar eigenlijk nog nieuws over (EHAM)?

 2. Malte schreef:

  Heel mooi, eens met Lander. Heeft een van jullie ervaring met VR in combinatie dus met MSFS 2020? Is het een game changer, wat zijn jullie ervaringen?

 3. Lander schreef:

  Dag Malte,

  Ik heb een eindje met een hp reverb 2 “gevlogen. Ik moet zeggen dat het zeker een unieke beleving is!
  “Helaas staan mijn ogen niet goed” waardoor ik altijd wazig beeld kreeg en er eerder uitzag als een grootvader die de letters van zijn krant niet kon lezen tenzij ik voorover gebogen stond 😉
  Maar dit hangt natuurlijk af van bril tot bril.
  Ik zal zeker terug gaan naar VR maar mits een ‘betere’ VR-bril.
  Een van de mooiste voordelen is dat je werkelijk er in zit alsook dat je bijkomende venster kan plaatsen waar je ook maar wilt.
  Als je echter buiten staat naast je vliegtuig is het werkelijk ongelofelijk hoe groot de vliegtuigen er uit zien!!!

  Voor mij zeker een aanrader dus maar zorg dat je tevreden bent van je bril en informeer je hier goed over!
  Ik was tevreden van de hp reverb2 maar door het zicht dat ik heb heb ik deze terug gestuurd.

  P.s. zorg ook dat je pc het aan kan natuurlijk. (Ja het kan aardig wat Eurotjes kosten, zoals elke hobby eigenlijk)

 4. Malte schreef:

  Dag Lander,

  Dank voor je antwoord en voor een verslag van je eigen ervaringen met VR. Ik zou het graag eens mee willen maken.

  • Lander schreef:

   Ik heb het op pure gok gekocht en veel YouTube bekeken. Ik had nog nooit VR gebruikt laat staan getest. Nu ik mijn VR bril niet meer heb mis ik het enorm. Het is zo speciaal om er ‘werkelijk’ in te zitten. Moest je meer info willen rondom VRbrillen. De mijne kwam van VRunbound. Mischien dat zij een manier weten dat je deze kan testen voor aankoop . Maar ook als je geen ervaring hebt kunnen ze je tips geven. Ik raad het zeker aan maar zoals eerder is het belangrijk dat je een goed zicht hebt en draag-gemak Een bril met wazig zicht draag je ook niet elke dag ;).