NL2000 versie 5.03 uitgekomen

Dat de gratis scenery van NL2000 tot de beste freeware pakketten behoort is een feit. Sterker nog, we kunnen gerust de commerciële pakketten meerekenen. Een van de geweldige mensen binnen het NL2000 team is Joop Mak. Hij stuurde ons zojuist onderstaande mail  om te vertellen dat versie 5.03 uitgekomen is voor P3D V4.5, Er is zelfs een nieuwe installer bijgeleverd om NL2000 binnen P3D V5 te installeren, wel is er geen garantie of alle NL2000 onderdelen al functioneren binnen P3D V5. We zullen dit vanavond testen en via een update aan jullie laten weten. Joop was zo vriendelijk om toestemming te geven voor het plaatsen van de eerder genoemde mail, lees, geniet, en bovenal…….download en installeer via dit linkje! Hierbij willen we Joop en de rest van het NL2000 team heel hartelijk bedanken dat jullie je al jaren inzetten om voor ons allen het flightsimmen nog realistischer te maken, DANK, DANK, DANK! 🙂 Fijn weekend allemaal!

 

”Hallo Matthias :

Voor de FSVisions website :

Release NL2000 5.03

In deze moeilijke tijden brengt het NL2000 team een update uit met uitbreidingen en verbeteringen van onze scenery voor Prepar3Dv4.5 .

Het betreft het nieuwe project “Moving Objects”, waarmee rijdende treinen, varende schepen en bewegende dieren op het Safaripark de Beeksebergen onze scenery extra verlevendigen. In onze aangepaste handleiding staat hier meer over. Het is wel een eerste versie, dus nog niet volmaakt.

Er is een compleet geupdate versie van Eelde (EHGG), met nieuwe overdekte looppaden voor de passagiers en met zonnepanelen. Ook zijn er meer mensen en is er een uitbreiding van de Cirrus hangar. Voor Lelystad (EHLE) is er een update met de verlengde baan, nieuwe grondtextures, nieuwe terminal, met platform aan de noordzijde, en een hogere toren. Verder is er een aangepaste versie voor EHAM, vanwege een hoogtecorrectie en een nieuwe heliport aan de Pistoolhaven en  een verbeterde versie van de provincie Groningen.

Dus er zijn nieuwe packages voor: Moving Objects, EHGG, EHAM, EHLE, NL2000 library, Groningen en NL2000 3D . Voor de installatie is wel de nieuwe installer v4.0.104 nodig. Een installatie in Prepar3D v5 is met de nieuwe installer ook mogelijk. Wij hebben echter nog niet kunnen vaststellen of alle NL-2000 onderdelen zullen functioneren in v5.

 

Happy flying

Joop”

2 Reacties

  1. Avatar klaas schreef:

    wederom veel dank.

  2. Avatar Arthur schreef:

    +1